Főoldal Érdekességek Érdekességek 90210: A tizenöt legbotrányosabb eseményszál

90210: A tizenöt legbotrányosabb eseményszál

15
Oszd meg!

A Seattlepi összeállította a tizenöt legmeredekebb dolgot, ami a 90210 öt évada alatt megtörténhetett. Hát, így visszaemlékezve valóban nem semmi a lista, a legtöbbet már el is felejtettem, és miközben ezt olvastam, a fejemhez kaptam párszor, hogy “ó, tényleg, ez is történt”. És valóban, ezek is megtörténtek a 90210-ben. Íme, a válogatás:

1. Ethan orális szexben részesül (Első évad)
Sokat támadták emiatt a sorozatot, hiszen a pilot úgy kezdődik, hogy Naomi egy lány az iskola előtt, egy kocsiban orális aktusban részesíti a pasiját, Ethant. Persze látni ebből nem láttunk semmit, csak Ethan meglepett arcát, és a lány Naomi huncut mosolyát, ettől függetlenül botrányos volt, az tény.

2. Silver szex-felvételt készít (Első évad)
Miután a betegsége eluralkodott rajta, Silver felvette, amint a pasijával, Dixonnal szeretkeznek. A felvétel majdnem nyilvánosságra kerül, de időben sikerül leállítani a dolgot. A harmadik évadban azonban Adrianna felhasználja a vendettája során a felvételt.

90210 - Navid and Adrianna

3. Navid és Adrianna eljegyzése (Első évad)
Az első évad egyik legszebb és egyben legirreálisabb szála volt az, amikor Navid úgy dönt, feleségül veszi Ade-et, és közösen nevelik fel a gyermeket, akit végül Brenda fogadott örökbe, de végül örökbe adta a kicsit..

4. Annie embert öl (Első évad)
Miután rosszul sikerült Annie számára a bál, a kocsijával elüt egy embert, aki végül belehal a sérüléseibe, Annie pedig elhajt a helyszínről. Később elkezd járni Jasperrel, a halott férfi unokaöccsével, és elkezdődik kettejük kanossza tánca, megannyi fájdalommal és rossz döntéssel vegyítve.

5. Ryan teherbe ejti Naomi testvérét (Második évad)
Miután Naomi testvére, Jen visszatér a második évadban, találkozik a lány tanárával, Ryannel, és összejönnek. Jen teherbe esik, de eközben Ryan beleszeret Annie anyjába, Debbie-be…

Mr. Cannon and Naomi 90210

6. Mr. Cannon megerőszakolja Naomit (Második évad)
Habár a szörnyű esemény a második évadban történik, az ügy felgöngyölítése sokáig elnyúlik. A sorozat egyik legmegindítóbb történetszála volt ez, aminek a feloldásában nagy segítséget nyújtott Naomi brit pasija, Oscar. Végül Naomi tanára, Mr. Cannon megbűnhődik a tettéért.

7. Adrianna ellopja egy halott pasi dalait (Harmadik évad)
Az évad elején Adrianna ezerrel be akarja indítani a zenei karrierjét, és össze is jön Javierrel, a híres popsztárral. Egy kocsiban utaznak, amikor balesetet szenvednek, Ade pedig ellopja azt a füzetet, amibe Javier leírta a dalait, és a sajátjának adja ki őket, és így lép rá a hírnév útjára. Persze az ilyen titkok gyakran kiderülnek…

Ivy wedding 90210

8. Ivy hozzámegy a haldokló Rajhoz (Harmadik évad)
Ivy elkezd randizni Rajjal, aki végső stádiumú leukémiában szenved. Azért, hogy minél több időt tölthessenek együtt, egy extravagáns indiai ceremónia keretein belül egybekelnek.

9. Annie prostituált lesz (Negyedik évad)
Az anyagi problémái miatt Annie először csak escort munkát vállal, azt is teljesen véletlenül  a munka pedig annyiban kimerül, hogy férfiakkal vacsorázik. Egy nap azonban ettől is továbbmegy, szimpatikus lesz neki Patrick, akivel le is fekszik, és meglepetten tapasztalja, mennyi pénzt hagyott neki ott a férfi az aktus után…

10. Navid leleplezi a nagybátyja mocskos üzelmeit (Negyedik évad)
Navid nagybátyja, Amal rosszban sántikál, a családi stúdióban kocsikat seftel, de nincs rá bizonyíték, ezért beépül ő is a bizniszbe, hogy egy nyomozó segítségével bizonyítékot szerezzen a csalásra, de eközben elveszíti Silvert.

11. Silver elkezd randizni Adrianna gyerekének a nevelőapjával (Negyedik évad)
Silver beleszeret a vonzó Gregbe, akinek már van egy gyermeke, a bájos Maisy. Csak később derül ki, hogy Maisy nem más, mint Adrianna gyereke, akit örökbe adott az első évad végén…

12. Dixon kerekesszékbe kerül (Negyedik évad végén)
Egy frontális baleset egyetlen túlélőjeként Dixon tolószékbe kerül, amiből csak egy hosszú terápia után tud csak kiszállni.

13. Anniet meglövik (Ötödik évad)
Miután Liamet el akarja rabolni Ashley, az őrült rajongója, Annie pedig ezt próbálja megakadályozni, ám egy dulakodás következtében Ashley hason lövi őt, ám a lány túléli.

14. Silver gyereket akar a meleg legjobb barátjától (Ötödik évad)
Miután kiderül, hogy Silverben is ott van a rák-gén, és nagy valószínűséggel kialakulhat nála a betegség, úgy dönt, addig vállal gyereket, amíg megteheti. Megkéri Teddyt, hogy legyen a donor, ami különös bonyodalmakhoz vezet.

15. Annie beleszeret Dixon fizikoterapeutájába (Ötödik évad)
Habár Riley elég nagy bunkónak tűnik, de kiderül, hogy a felszín alatt egy kedves lélek lakozik, akit Annie felismer benne. Mivel Riley is tolószékhez van kötve, úgy dönt bevállal egy rizikós műtétet azért, hogy újra járhasson, és megadhassa Annie-nek mindazt, amit megérdemel. A műtétet túléli, de rög kerül a tüdejébe, ezért meghal.

4101 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

15 Hozzászólások

 1. Van közötte néhány meredek az biztos : DDDD

  Mellesleg Riley halálát hamar elintézték, Én még el se hittem, hogy meghalt Annie meg már túl volt rajta XD

  Jó lesz, hogy vége lesz…. remélem Max visszatér…

  • Na ezen én is meglepődtem. Komolyan mondom, mi jobban megsirattuk a srácot, mint Annie, aki a rész végén már Liamért nyáladzott.

   • Azért volt az egész gyors feldolgozás, mert akkor már látszott, hogy vége lesz a sorozatnak, és gyorsítani kellett a finale érdekében…

 2. Ez van akkor, ha az ember csak úgy fordít :) A legtöbb eseményszálra viszont én sem emlékeztem, esküdni mertem volna, hogy Ade gyereke Brendához került…

  A hibákat javítottam, köszi, hogy szóltatok.

 3. Kelly hol van különben? Mert utoljára akkor tünt fel, amikor az anyja a kórházban volt és azt hitték hogy már meghalt, de akkor még nem….azóta Silverrel történt egy csomó dolog de sosem említik, ez azért fura nem?
  De ugyanigy vagyok Harry Wilsonnal is, az tudjuk hogy ott él LA-ben és van egy új bnője, de sosem találkoznak vele a gyerekei? Még akkor sem bukkant fel mikor Dixon nyomorék lett, sem most hogy Annie elmondta hogy callgirl volt?

  • Nekem úgy rémlik, hogy elment Dylan után, aztán gondolom vele is maradt. Én is nagyon hiányolom őt, meg Harryt is, sőt, még a nagyit is. Kár volt kiírni az idősebb szereplőket a sorozatból, viszont Debbie az ötödik évad elején nagyon jólesett :)

   • Dylan után szerintem az első évadban ment el de nem békültek ki, igy visszajött! Közben eszembe jutott hogy Donna is visszatért, megnyitotta az üzletét de utána soha többet nem említették! Tabita nagyi is elment Las Vegasba, őt kár volt kiirni mivel Wilsonék eredetileg miatta költöztek LA-be.

 4. Az hogy Ryan bele szeret Annie anyjába, az meg a 3.évadban volt… Nem is azért mentek széjjel, hanem mert Jen nem igazán akarta a gyereket nevelni, aztán meg végül le lépett a gyerekkel… Vagy vmi ilyesmi volt!

  • Jen ugye vissza akart menni Párizsba és Ryan nem akarta hagyni a gyereket, ezért a 3.évad végén Debbie-vel együtt elmennek Párizsba. Amikor az 5.évad elején Debbie visszatér kiderül hogy még mindig Jennek dolgozik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here