Gabriela Spanic: “A bosszú angyala”

  18
  Oszd meg!

  Gabriela Spanic főszereplésével egy újabb telenovellát mutat be az RTL Klub, méghozzá a színésznő legújabb munkáját, aminek nemsokára lesz a fináléja Mexikóban. A La otra cara del alma (A lélek másik oldala) több szempontból is különleges Spanic karrierjében, de leginkább azért, mert ez a színésznő első bukott sorozata. Igen, jól olvassátok, Spanic még soha nem bukott meg egy telenovellájával sem, ellenben A bosszú angyalát nem szerette meg a mexikói közönség, és olyan mélységekbe repítette a gyártó Tv-Azteca nézettségét, amilyenbe már évek óta nem került. Ennek ellenére Magyarországon még sikereket érhet el, hiszen itthon Gabriela Spanic népszerűsége továbbra is töretlen.

  la otra cara del alma

  Gabrielán kívül több régi ismerős is visszatér A bosszú angyalában, hosszú idő után viszont láthatjuk a Marimarból ismert Eduardo Capetillót és a Sonadorasban szereplő Michelle Vieth színésznőt. Íme, a sorozat rövid története, amiben Gabriela Spanic egy negatív hősnőt alakít: Alma, Roberto, Daniela és Armando együtt töltik a gyermekkorukat. Váratlanul a két lány, Daniela és Alma is árván marad. Alma a szülei elvesztése után árvaházba kerül, de bosszút esküszik Don Carlos családja ellen, akik a rokoni szálak ellenére sem fogadták be. Don Carlos vezeti Mexikó egyik leghíresebb ékszermanufaktúráját, amiből Alma apját kitúrta. Josefina végül magához veszi Almát, aki azonban nem felejtette el a történteket.

  A bosszú angyala május 21-én debütál az RTL Klub műsorán, az epizódok minden délután 17:55-kor kerülnek majd adásba, tehát felezett részekkel fog futni a telenovella, s így a Riválisok is húsz perces részekkel lesz látható, 17:25-től.

  Gabriela Spanic A Bosszu angyala

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here