Főoldal Hírek Gabriela Spanic: “A bosszú angyala”

Gabriela Spanic: “A bosszú angyala”

18
Oszd meg!

Gabriela Spanic főszereplésével egy újabb telenovellát mutat be az RTL Klub, méghozzá a színésznő legújabb munkáját, aminek nemsokára lesz a fináléja Mexikóban. A La otra cara del alma (A lélek másik oldala) több szempontból is különleges Spanic karrierjében, de leginkább azért, mert ez a színésznő első bukott sorozata. Igen, jól olvassátok, Spanic még soha nem bukott meg egy telenovellájával sem, ellenben A bosszú angyalát nem szerette meg a mexikói közönség, és olyan mélységekbe repítette a gyártó Tv-Azteca nézettségét, amilyenbe már évek óta nem került. Ennek ellenére Magyarországon még sikereket érhet el, hiszen itthon Gabriela Spanic népszerűsége továbbra is töretlen.

la otra cara del alma

Gabrielán kívül több régi ismerős is visszatér A bosszú angyalában, hosszú idő után viszont láthatjuk a Marimarból ismert Eduardo Capetillót és a Sonadorasban szereplő Michelle Vieth színésznőt. Íme, a sorozat rövid története, amiben Gabriela Spanic egy negatív hősnőt alakít: Alma, Roberto, Daniela és Armando együtt töltik a gyermekkorukat. Váratlanul a két lány, Daniela és Alma is árván marad. Alma a szülei elvesztése után árvaházba kerül, de bosszút esküszik Don Carlos családja ellen, akik a rokoni szálak ellenére sem fogadták be. Don Carlos vezeti Mexikó egyik leghíresebb ékszermanufaktúráját, amiből Alma apját kitúrta. Josefina végül magához veszi Almát, aki azonban nem felejtette el a történteket.

A bosszú angyala május 21-én debütál az RTL Klub műsorán, az epizódok minden délután 17:55-kor kerülnek majd adásba, tehát felezett részekkel fog futni a telenovella, s így a Riválisok is húsz perces részekkel lesz látható, 17:25-től.

Gabriela Spanic A Bosszu angyala

18 Hozzászólások

 1. Nem tudom, hogy az Amit a szív diktál milyen nézettséggel fut idehaza, de ahogy nézem a kezdési időpontját Gaby sorozatának, nem kerülnek egy sávba. Megbukott ez a telenovella? Nem lep meg, valahogy ez a plakát se kelti fel az ember érdeklődését, azért belenézek. A Telemundos Második esély se volt nagy eresztés, aztán mégis mennyien nézték, köztük én is. Jelenleg a Könnyek királynője nálam a befutó, igazán jó kis sorozat. Még Ruffo se megy az agyamra. :D

 2. Nem értem, miért ilyen hülye formában adja az RTL a telenovellákat. A mostani felállás teljesen jó (Bűnös Szerelem – Kettős Játszma – Riválisok), erre megint előveszik azt a módszert, amit a Marichuynál is alkalmaztak, hogy ketté vágják 2 sorozat epizódjait, és berakják őket egymás után. A Riválisokat ezzel a “20 perccel” konkrétan kinyírták, holott darabolhatónak ott lett volna a Kettős Játszma is, amit ha valaki nagyon akart, már megnézett a Coolon…

  • Az RTL Klub egy teljesen jó és érthető döntést hozott meg. A Kettős játszma rövid, pont véget ér őszre, amikor visszatérhet a csatornára a Gyanú árnyékában, azt azért nem felezik meg.

   A Riválisok pedig a végénél jár, és mivel mindkettőben Spanic a fő(bb) szereplő, ezért a Riválisok eredményeit megtarthatja A bosszú angyala, és amikor a Riválisok pár hét múlva véget ér, és A bosszú angyala teljes részekkel fut majd, akkor jobb nézettséget tarthat meg.

   Teljesen jó döntést hozott meg a csatorna, legalábbis szerintem.

   • 4 hét pont elég lesz, hogy rákapjon a néző az új novellára ha akar a felezéssel! Addig lesz felezés, mert már csak 10 rész lenne a Riválisokból, így lesz 20!

 3. Hm, az talán nem teljesen igaz, hogy megbukott. A mexikóiak továbbra is szeretik a színésznőt, és ne feledjük, hogy a sorozat végig hozta a 6-7 körüli ratinget, szóval nem volt totális katasztrófa. Csupán nem emelkedett ki az átlagból.

  • Na igen, de azok a 6-7 raitingek minden, csak nem jók, az Emperatriz simán felment 10-ig is, és az se volt ám olyan régen :)

 4. Én a magyarországi premier előtt csak annyit hallottam róla hogy Gabriela a főszereplő. Az általad felsorolt szereplőkön kívül nem sok mindenkit láthatunk az itthoni telenovellában biztos lesz több ismerős arc akik egy-egy telenovellába voltak mellékszereplők. Biztos belenézek.

 5. Hát azért ne vicceljünk már, Gaby még mindig gyönyörű … :D láttam is élőben 10 cm-re tőlem szóval elég közelről és még mindig szép <3

 6. Nem lehet, hogy azért volt a nézettsége rosszabb, mert közbe jött az a mérgezéses ügy, és ezért elpártoltak tőle. Bár nem tudom, hogy az pontosan akkor volt-e és hogy tényleg ekkora hatása lehet-e, hogy csak ezért ne nézzék valaki sorozatát.
  Ezt csak kíváncsiságból kérdem, hogy előfordulhat-e?

  • Igazából nem hiszem, hogy ennek ilyen tevékenyen köze lenne hozzá. Az ok szerintem egyszerű, a Porque el amor manda és a Por ella soy eva, valamint az Amores verdaderos is jó nézettséggel futott, ez pedig hatással lehetett a Tv Aztecára.

 7. Gaby tényleg öregedett :s…de szerintem így is szép mert szerintem nagyon kevés 39 éves nő néz ki így.

  • Plusz nagyon kevés 39 éves nőnek van lehetősége ennyi botox és egyéb szépészeti kezelésen részt venni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here