Főoldal Érdekességek Szexi Pasik Ansel Elgort: “Meleg lennék Tom Hardy-ért”

Ansel Elgort: “Meleg lennék Tom Hardy-ért”

4
Oszd meg!

Ansel Elgort, az ifjú Broadway csillag kapta meg Caleb szerepét Veronica Roth, “A beavatott” c. regényfeldolgozásában. Fiatal kora ellenére számos tapasztalattal rendelkezik, főszerepet játszott a Hairsprayben és a Guys and Dolls darabban is, ráadásul a neves LaGuardia Performing Arts gimnázium dráma szakán érettségizett. Most, hogy egy mozifilm főbb szerepében lesz majd látható, az amerikai magazinok egyből lecsaptak az ifjú csillagra, újabban a Flaunt magazin készített róla egy bevállalósan szexi fotósorozatot. Az újságírók kérdezték Elgortot a táncos múltjáról is. “Elsősorban színésznek tartom magam. Már hét évet eltöltöttem a tánclépéseim finomhangolásával, megtanultam, hogyan kell elveszteni az irányítást, miközben mégis végig irányítasz“.

Ansel Elgort - 002

Szerencsére nem a Divergent-film lesz az első kamerák előtti szerepe, tavaly ugyanis a Carrie-ben játszott, Chloë Grace Moretz oldalán. “Amikor végre kiderült, hogy megkaptam a szerepet, szó szerint felugrottam a Madison Avenue-n, miközben teljes hangerőből dübörgött progresszív house zenét hallgattam. Abban a pillanatban belekóstoltam az eufóriába. Most már tudom, milyen érzés a magasba szállni“.

A Flaunt Magazin feltett még számára egy igencsak érdekes kérdést, amiben arról kérdezték, kit nevezne meg, mint celeb-crush. “Tom Hardy hagyja, hogy azzá a karakterré váljon, akit eljátszik, és ebben a folyamatban olyan nagyon feltárja magát. Ő nagyon különleges! Van barátnőm, akit nagyon szeretek, de meleg lennék Tom kedvéért“. Nos, elég érdekes választott adott erre a kérdésre, de minden bizonnyal csak a tiszteletét és a megbecsülését akarta kifejezni. Vagy mégsem?

Ansel Elgort - 006

3202 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. Ez a srác számomra nem szexi, sem a nézése, sem a teste. Tom Hardy iránti rajongását meg tudom érteni, az a pasi valóban zseniális és különleges. :)

    • Tomra csak a Kémes hármasból emlékszem, de ott nem tett rám túl mély benyomást, pedig sztárolják a pasit ezerrel :)

  2. Én kb fél évvel ezelőttig azt se tudtam, hogy kicsoda, aztán megnéztem az Üvöltő szelek 2008-as BBC-s változatát vele. Ajánlom neked, már ha szereted a klasszikusokat. :)

  3. Szerintem nagyon jó Tom Hardy és ha még ez nem tett jó benyomást akkor nézd meg a Warrior a végső menetet szerintem nagyon jó a film is meg Tom is!!!!!!!!!!!!! :) :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here