Főoldal Hírek 2013/14 – Berendelt a FOX: 4 új dráma & 4 új komédia

2013/14 – Berendelt a FOX: 4 új dráma & 4 új komédia

3
Oszd meg!

Az Upfronts hét csak jövőhéten kezdődik el, ennek ellenére a csatornák már a héten csepegtetik az információkat, és így bizony nehezebb dolga is van a mezei bloggereknek. Ma például a FOX robbantotta a bombát, de este az NBC is bejelentésekkel készül. A FOX pedig máris berendelt négy új komédia és dráma sorozatot, elnézve a kínálatot pedig igencsak gyér sikerre számíthat a FOX a jövő évben. Tulajdonképpen bekértek három nyomozós, és egy ügyvédes-nyomozós drámát, kíváncsi leszek majd arra, jövő ilyenkor életben lesz-e még valamelyik darab.

Emma Roberts

A legnagyobb tragédia pedig a Delírium eltörlése volt, a FOX vezetői nem láttak spirituszt az általunk annyira várt Pilot kapcsán. Emma Roberts, a Delírium hősnője Twitteren röviden így reagált: “Szomorú vagyok a #Delírium miatt. Nagyon köszönöm a támogatásotokat, srácok“. Gregg Sulkin még rövidebben csiripelt: “Letört vagyok, amiért a #Delíriumot nem rendelték be“. Daren Kagasoff egy kicsit bőbeszédűbb volt a Twitteren: “Ez a show biznisz  Köszönöm az összes rajongómnak. Ez egy kemény veszteség, de az élet megy tovább, az utazás pedig csak most kezdődik el. Azt hiszem hamarosan látjuk, mi következik majd ;). Mindenkit szeretek“. Arról egyelőre nincs szó, hogy a Delíriumot átvenné valamelyik másik tévécsatorna, de csodák azért még történnek, hiszen tavaly a Devious Maids sem kellett az ABC-nek, de a Lifetime berendelte sorozatnak.

Térjünk azonban a híres részhez, íme, némi rövid ismertető a FOX új sorozataihoz, amiket ősszel, illetve jövő télen és tavasszal fog majd bemutatni a csatorna. Fontos megjegyezni, hogy színészek tekintetében még történhetnek változások. Egyébként nagyon durva, hogy milyen sok nyomozós, rendőrös cuccot berendelt a FOX, de ez talán nem is baj, így még kevesebb lesz a potenciális néznivaló – számomra legalábbis mindenképp. A drámák közül egyik sem érdekel, komédiákból pedig a Brooklyn Nine kivételével mind a háromnak adok majd esélyt. És ti? Olvasgassatok, aztán jöhetnek az ítéletek :)

KOMÉDIA SOROZATOK:

FOX - Surviving Jack

Surviving Jack (korábban I Suck at Girls)
Justin Halpern “I Suck at Girls” c. könyve alapján készülő sorozat, aminek a főhőse egy srác, aki már amint nagykorú lesz, elkezd randizni, amiben az apja próbál segíteni neki több, kevesebb sikerrel. A sorozat különlegessége pedig az, hogy nem napjainkban fog játszódni, hanem még az Internet berobbanása előtt.
Főszerepben: Christopher Meloni (True Blood), Alex Kapp Horner (The New Adventures of Old Christine), Connor Buckley (Deception), Claudia Lee (Hart of Dixie)
Kreátorok: W/EP Justin Halpern, Patrick Schumacker; EP Bill Lawrence, Jeff Ingold; D Victor Nelli
Stúdió: Warner Bros. Television, Doozer Productions
Formátum: Egykamerás

FOX - Enlisted

Enlisted
A komédia három egymástól különböző fivért állít a középpontba, akik egy Floridai laktanyában laknak.
Főszerepben: Geoff Stults (The Finder), Angelique Cabral (All My Children), Keith David (The Bible), Chris Lowell (Private Practice), Parker Young (Suburgatory)
Kreátorok: W/EP Kevin Biegel (Cougar Town); EP Mike Royce (Men of a Certain Age); D Phil Traill
Stúdió: 20th Television
Formátum: Egykamerás

FOX - Us and Them

Us and Them (korábbi címén Friends and Family)
A BBC3 Gavin és Stacey sorozatának amerikai verziójában a főszereplők kapcsolatát nehezíti majd meg a család és a neveltetésükből származó különbségek miatti összezördülések.
Főszereplők: Jason Ritter (Parenthood), Alexis Bledel (Gilmore Girls), Jane Kaczmarek (Malcolm in the Middle), Kurt Fuller (Better With You), Kerri Kenney (Reno 911), Dustin Ybarra (Californicaiton), Ashlie Atkinson (Save Me)
Kreátorok: W/EP David Rosen (I Just Want My Pants Back); EP Steve Coogan, Jane Tranter, Julie Gardner, James Corden, Ruth Jones, Henry Normal; D Michael Patrick Jann
Stúdió: Sony Pictures Television, BBC Worldwide Productions, Baby Cow Productions
Formátum: Egykamerás

FOX - Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine (korábban a cím nélküli Dan Goor/Mike Schur komédia)
A sztori főszereplője egy nyomozó aki nagyon laza, és az ő főnöke, egy karót nyelt és a szabályokhoz ragaszkodó főnöke közötti konfrontációkon alapul majd. A kreátorok a Parks and Recreation mellől érkeztek.
Főszerepben: Andy Samberg (Saturday Night Live), Andre Braugher (Last Resort), Terry Crews (Everybody Hates Chris), Melissa Fumero (Gossip Girl), Stephanie Beatriz (Jessie), Chelsea Peretti (Parks and Recreation), Joe Lo Truglio (Burning Love)
Kreátorok: W/EP Dan Goor, Mike Schur (Parks and Recreation); EP David Miner; P Andy Samberg; D Phil Lord, Chris Miller (21 Jump Street)
Stúdió: Universal Television, 3 Arts
Formátum: Egykamerás

FOX - Dads

Dads
Seth MacFarlene (Family Guy, Ted) első élő-szereplős sorozata, amit már pár hete berendelt a FOX, összesen hat epizódra. A történet két sikeres barátról szól, akikhez az apjuk beköltözik, és ezeket a konfliktusokat járja majd át a széria
Főszerepben: Seth Green (Buffy, The Vampire Slayer), Giovanni Ribisi (My Name Is Earl), Brenda Song (The Suite Life of Zack and Cody), Peter Riegert (One Tree Hill), Martin Mull (Two and a Half Men), Tonita Castro (Go On)
Kreátorok: W/EP Alec Sulkin, Wellesley Wild (Ted); EP Seth MacFarlane; D Mark Cendrowski
Stúdió: 20th Television, Fuzzy Door Productions
Formátum: Multicamera

DRÁMÁK

FOX - Almost Human

Almost Human (korábban Human, a cím nélküli Bad Robot/J.H. Wyman projekt)
A jövőben járunk, harmincöt évvel később pedig a rendőrök mellé partnernek emberszabású, extra-modern robotokat rendelnek ki, akik embernek néznek ki. Ez persze nem tetszik mindenkinek, főhősünk idegenkedik robot partnerétől, különösen amikor a robot nem várt emberi reakciókat bocsájt ki magából.
Főszerepben: Karl Urban (Xena), Michael Ealy (Common Law), Lili Taylor (Hemlock Grove), Mackenzie Crook (Games of Thrones), Michael Irby (The Unit), Minka Kelly (Charlie’s Angels)
Kreátorok: W/EP J.H. Wyman (Fringe); EP J.J. Abrams, Bryan Burk; co-EP Kathy Lingg, Reid Shane; co-EP/D Brad Anderson
Stúdió: Warner Bros. Television, Bad Robot Productions, Bonanza Productions

FOX - Gang Related

Gang Related
Ebben a kőkemény krimiben a Los Angelesi elit rendőrség még elitebb egysége három bűnbandával igyekszik leszámolni, még úgy is, hogy az egység egyik régi tagja kötődik az egyik bandához.
Főszerepben: Ramon Rodriguez (Charlie’s Angels), Jay Hernandez (Last Resort), Sung Kang (Fast and Furious), Inbar Lavi (Underemployed), Tom Berenger (October Road), Terry O’Quinn (666 Park Avenue)
Kreátorok: W/EP Chris Morgan (Fast and Furious); EP Scott Rosenbaum, Brian Grazer, Francie Calfo; EP/D Allen Hughes
Stúdió: 20th Television, Imagine Entertainment, Chris Morgan Productions, Skeeter Rosenbaum Productions

FOX - Rake

Rake
Az ausztrál sorozat remake-jének főszerepében Keegan Joyce, az önpusztító ám zseniális elmével megáldott ügyvéd áll.
Főszerepben: Greg Kinnear (The Kennedys), Miranda Otto (The Strater Wife), John Ortiz (Luck), Necar Zadegan (Emily Owens, MD), Bojana Novakovic (Satisfaction), Tara Summers (Ringer), Ian Colletti (Baby Mama)
Kreátorok: W/EP Peter Duncan (az ausztrál verzió kreátora), Peter Tolan (Rescue Me); EP Michael Wimer (2012), Richard Roxburgh, Ian Collie; co-EP Greg Kinnear; D/EP Sam Raimi
Stúdió: Sony Pictures Television, Fedora Entertainment, Essential Media & Entertainment

FOX - Sleepy Hollow

Sleepy Hollow
Washington Irving klasszikus műve napjainkban elevenedik meg. A természetfeletti thriller középpontjában Ichabod Crane feltámad, és egy nyomozónő segítségével kell megoldania egy kétszázötven évvel ezelőtti bűnügyet, ami a világ sorsát veszélyezteti. Crane az emberiség utolsó reménye!
Főszerepben: Tom Mison (Salmon Fishing in the Yemen), Nicole Beharie (Shame), Orlando Jones (How To Live With Your Parents), Katia Winter (Dexter)
Kreátorok: W/EP: Alex Kurtzman, Bob Orci (Fringe); W/Supervising producer: Phil Iscove; EP: Heather Kadin; D/EP Len Wiseman
Stúdió: 20th Television, K/O Paper Products

*** Jövőhéten kiderülnek a premier dátumai is, azokat itt fogom majd frissíteni ***

3 Hozzászólások

  1. Sajog a szívem a Delírium miatt. :(
    A FOX jövőévi kínálatából eddig úgy nézem egy se kell. Idén se néztem tőlük semmit – Terra Nova kasza miatt mérges vagyok még mindig rájuk, egyedül a Fringe-t néztem végig tőlük.
    Most már csak a CW-be reménykedek. Onnan várom a legtöbbet és remélhetőleg a legjobbakat is. :)

    • Az utóbbi években tényleg kevés volt az erős FOX dráma, az olyan, ami engem is érdekelt volna, és nem nyomozós. A Glee óta a Terra Nova volt az egyetlen. Jajj, Delírium, de fáj :/

  2. Ezek közül engem is csak egy fogott meg, a Sleepy Hollow, pedig én szeretem a nyomozósokat. Igen, nagy valószínűségű a bukás, alig van krimije a FOX-nak…A Delíriumra én is kíváncsi lettem volna.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here