Főoldal Hírek 2013/14: Berendelések & Kaszák | Update: 05.11/08:27

2013/14: Berendelések & Kaszák | Update: 05.11/08:27

11
Oszd meg!

Az öt országos amerikai csatorna nem bír magával, és ma sorra jönnek a berendelések és a kaszák. Ezeket összesítem ebben a posztban, amit reggel még frissíteni fogok, illetve jönnek majd az újonc szériákról a részletes információk legkésőbb jövőhéten, amint a csatornák kiadják őket. Addig is, íme, a friss döntések:

2013. MÁJUS 09.

– A The CW berendelt négy sorozatot: Reign, The Hundred, Star-Crossed (korábban Oxygen címmel futott) és a Tomorrow People + ugye korábban már a The Originals is berendelést kapott.

– The CW: a Company Town és a Blink pilot biztosan halott, a The Selection pedig több portál szerint az, de hivatalos infó még nincs. Sok pénzt beleölt a CW, szerintem megkapja az esélyt legalább midseasonben.

– Az NBC berendelte a Parks and Recreation hatodik évadát, a spekulációk szerint pedig ez lesz a záró évad.

– Több komédiát is elkaszált az NBC, nem fog folytatódni az 1600 Penn, Guys With Kids, Up All Night és a Whitney sem

– A CBS berendelte a Criminal Minds kilencedik évadát, az öt főszereplő pedig plusz két évadra aláírt.

– Az NBC berendelte a Believe és a Crisis dráma pilotját sorozatnak.

– Az NBC négy új komédia sorozatot is berendelt a pilotok alapján: About a Boy, Sean Saves the World, The Michael J. Fox Show és Family Guide

2013. MÁJUS 10.

– Az ABC berendelte sorozatnak az Agents of SHIELD c. sorozatot, ami a Bosszúállok film spin-offja, a kreátor Joss Whedon

– A The CW berendelte a Nikita negyedik évadát. Az utolsó szezon hat és tíz epizód közötti berendelést kap majd, tehát nem lesz hosszú, de legalább rendesen lezárhatják a sorozatot.

– A FOX elkaszálta a Touch c. sorozatot

– A The Selection most már hivatalosan is halott, a Deadline is megírta, hogy nem lesz belőle sorozat.

– A The CW berendelte a The Carrie Diaries második évadát

– Az ABC értesítette a pilotok készítőit arról, hogy a Kign John, Gothica, Karey On és a Keep Calm nem kell nekik sorozatra.

– Az ABC nem kér a Murder in Manhattan pilotjából sem sorozatot, viszont megpróbálják eladni a kábelcsatornáknak. A főszerepben Annie Potts és Bridget Regan, két New Yorki anya-lánya nyomozópáros kalandjai vannak a középpontban. A gyártó ABC Studios jelenleg a Lifetime csatornával tárgyal az esetleges átvételről.

– Az NBC berendelte az Undateable c. pilotot sorozatnak. A történet egy fiatal zenekar és a baráti társaságuk életét követi majd nyomon. Egy újabb zenés sorozat? Hajrá!

– Az NBC berendelte az Ironside c. pilotot sorozatnak. A ’60-as években készült azonos című drámában egy kemény, szexi de tolószékes nyomozó kalandjait követhetjük nyomon, aki az állapota ellenére kiváló a munkájában.

– Az NBC berendelte sorozatnak a Chicago Fire (Lángoló Chicago) spin-offot, Chicago PD címmel, tűzoltók helyett ezúttal rendőrök a középpontban.

– Az NBC elkaszálta Matthew Perry sorozatát, egy évaddal véget ért a Go On – ez pedig zsinórban a harmadik Perry sorozat, amit egy szezon után eltöröltek.

– Bár nem országos sorozat, de érdekes hír, hogy a Southland-et elkaszálta a TNT, amit eredetileg az NBC az első évad után eltörölt, de a TNT a megmentésére sietett, egészen idáig műsorán is tartotta.

– A CBS új komédiákat rendelt be: Crazy Ones: Robin Williams és Sarah Michelle Gellar apa-lánya cég vezetős mókasága + The Millers: Greg Garcia új szitkomja Will Artnettel, egy elvált férfiről és a szüleiről + Mom: Anna Faris főszereplésével a Napa Valley völgyben élő szingli anyáról szól + We Are Men: Tony Shalhoub és Jerry O’Connell főszereplésével szingli pasi-barátos komédia

– A CBS berendelt kettő új dráma sorozatot is: Hostages: egy politikai összeesküvős áll a középpontban, FBI ügynökösdi a háttérben + Intelligence: egy különleges egységről szól, akiknek agyába speciális mikrochipet ültetnek.

2013. MÁJUS 11.

– Sajnos szomorú hírekre kellett ébrednünk. Az ABC is meghozott több szomorú döntést. Kaszát kapott az ABC-n a : Body of Proof, Malibu Country, The Family Tools, Happy Endings, Red Widow és a How To Live With Your Parents is.

– Ellenben az ABC berendelte a következő sorozatok új évadait: Once Upon a Time, Revenge, Suburgatory, Scandal, Nashville, Las Man Standing, Grey’s Anatomy, The Middle, The Neighbors, Modern Family és Castle

– A CBS elkaszálta a CSI: NY, Vegas és a Golden Boy drámáit, ezen felül a Rules of Engagement szitkomot is.

– Az NBC berendelte a Community ötödik évadát, midseason-re, tizenhárom epizódra.

– Az NBC berendelt továbbá három új sorozatot is a pilotjaiból: Blacklist, Night Shift és Welcome to the Family

– Az ABC is döntött a pilotjai sorsa felől, a következő sorozatok kaptak berendelést a csatornától: Agents of Shield, Back in the Game, Betrayal, Killer Women, Lucky 7, Mind Games, Mixology, Once Upon a Time in Wonderland (Once upon a time spin-off), Resurrection, Super Fun Night, The Goldbergs és Trophy Wife. Ne feledjétek, az újoncokról legkésőbb jövőhéten lesznek részletes információk.

– A várakozásoknak megfelelően az NBC elkaszálta a The New Normal c. sorozatot, még jó, hogy az első évad vége megfelelt sorozatfinálénak is – mert mint kiderült, az is lett végül.

– Az NBC a Smash vergődéseinek a végére is pontot tett, ami nem meglepő, hiszen szombatra lett száműzve a sorozat.

*** Részletes információk az újoncokról legkésőbb jövőhéten lesznek! ***

11 Hozzászólások

 1. Kivancsi lennek, mennyire lett szornyu az a The Selection pilot, ha mar ketszer egymas utan nem kertek belole. Igazabol foleg azert vagyok szomoru emiatt, mert igy mar egeszen biztos film sem lesz belole. Ami, szerintem, sokkal jobban mukodne mint a sorozat, mert akarmennyire is szeretem a konyvet, sok minden nem tortenik benne, siman beleferne ket oraba a cselekmenye.

  • Na igen, ez bennem is megfordult, mármint, hogy a csudába nem tudták második nekifutásra sem jól megcsinálni a Selection pilotot? Pedig volt rá idejük bőven…

 2. Ezaz, Carrie Diaries és Oxygen! Remélem hamarosan kiderül az is, hogy jön a Lying Game harmadik évada!

 3. CARIIE!! ♥ Most már csak egy sorozatra várok….TLG! :D Remélem azt is berendelik, mert semmi vége nem volt a 2. évadnak! :/

  • Én is már csak a TLG-re várok, hogy berendeljék az új évadot, még ha az lesz az utolsó is, csak akkor úgy rendeljék be, hogy utolsóként, hogy rendesen lezárják a sorozatot.

  • A The Lying Game kapcsán csak július-augusztus felé lesz hír, Alexandra Chando szerződése addig él. Lehet drukkolni, hogy a Twisted és/vagy a The Fosters megbukjon, mert akkor a TLG jöhet a helyükre :)

  • Nem is volt kérdéses, hogy elkaszálják, mert nagyon rossz nézettséget hozott, és nemrég szombatra rakták.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here