Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Revolution fináléval csap össze a Mistresses premier

Revolution fináléval csap össze a Mistresses premier

2
Oszd meg!

Úgy tűnik az ABC végre megtalálta a végleges premier időpontot a Mistresses kapcsán: június 3 (hétfő), este tíz óra. Nem győzöm ingatni a fejemet, hogy mennyire sikerült rosszul választaniuk. Az egy dolog, hogy nyáron debütál a széria, de eredetileg egy héttel korábban volt kiírva, és így lett volna felvezetése is, a The Bachelorette fináléjának a képében, így viszont kábé önmagától kell majd produkálnia, ami mindig nehéz, pláne nyáron. Plusz “á, én ezt nem értem”-faktor még az is, hogy idén az ABC összes újonc dráma sorozata megbukott, még a Nashville is, hiszen jóval gyengébb számokat produkál, mint tavaly a Revenge. Bőven lett volna olyan sáv, ahol már most, tavasszal elindulhat a Mistresses.

A képlethez meg vegyük hozzá azt is, hogy pont aznap, vagyis június 3-án ér véget a Revolution első évada, ami az idei tévés szezon legnézettebb újonc dráma sorozata, tehát nagyon nehéz dolga lesz a Mistressesnek, de bízzunk benne, hogy sikerrel veszi az akadályt. Az ABC ennek érdekében kiadott egy posztert – a semmitől meg azért ez is több.

Mistresses poster

651 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Sajnos az előzetesek is eléggé egysíkúak lettek.
    Azzal viszont nem feltétlenül értek egyet, hogy a Revolution miatt lenne bajban a Mistresses, hiszen azért kicsit más a célközönségük… persze, biztos szív el potenciális nézőket a posztapokaliptikus dráma, de nem hiszem, hogy csak ezen múlna a csajos sorozat bukása.

  2. Én bevallom csak Alyssa miatt várom, de nagyon remélem, hogy nem lesz rossz vége enneka választásnak időpont ügyileg! :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here