2013 MET Gála – Sztárok a vörös szőnyegen

8

Ezen a héten tartották meg a MET Gálát, a New Yorki elit egyik legpatinásabb rendezvényét, amin számos sztár is részt vett. A Dress Code úgy tűnik idén a rockos, punkos fazon volt, a hölgyek és urak pedig ennek próbáltak megfelelni, több-kevesebb sikerrel. Az én ízlésem szerint a leggázabb Kristen Stewart ruhája volt, de Lily Colins és Miley Cyrus is nagyon bénán festett. Sarah Jessica Parker pedig vicceskedett, jóformán taréjt rakott a fejére, ami azért poén, mert sokan a színésznőt a lovakhoz hasonlítják :)

Akadtak viszont olyan hölgyek is, akik szó szerint lesöpörték a többieket a pályáról, Nina Dobrev és Blake Lively például ragyogóan festett a vörös szőnyegen. Íme, néhány sztár egész alakos képe a MET gáláról, a kis képek nagyra nőnek :)

1541 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok
Share.8 hozzászólás

 1. Fuh sztem a leggázabb Miley volt, szegényke. Tegnap én is végignyálaztam 15 oldalt justjareden. El is fáradtam :)

  Szerintem, aki még nagyon szép volt és nincs itt az Emmy Rossum (shameless), a csaj is szép volt a ruhája pedig gyönyörű :) Kate Beckinsale sincs itt (tudom sokan) és ő is szép volt a rucijában :)

  Ginnifer Goodwin (?) sminkje elég vicces. Madonna meg szánalmas sztem.

 2. Nekem Zachary Quinto haja a kedvencem. Azt semmi sem üti. :DD *fangirlködés kitörölve innen xD* Amúgy néhányan elég érdekesen értelmezték ezt a punk vonalat, de azért sokan mertek bátrak is lenni, aztán ez vagy bejött, vagy nem.

 3. szeintem 1-2 ember kivételével mindeki gyalázatosan nézett ki.csak néztem just jareden hoyg mi a franc van itt?

 4. Nálam egyértelműen Blake viszi a pálmát, de Taylor Swift is jól nézett ki, bár nekem ez a kiengedett haj nem illett a ruhájához. Viszont még pár kivételével szörnyű volt a felhozatal… Beyonce-n is majdnem elájultam, mi ez a minta és a csizma??? te jó isten..

 5. brigitta244 on

  Tényleg Miley és Kristené az egyik legrosszab ruhák. Nem tudom mennyit fizzettek Kristennek, hogy ezt a ruhát felvegye.
  Nina, Blake, Kate Holms és Jenifer Lawrenc ruhája tetszett nekem az itt lévők közt.

 6. Édes Istenem,szerencsétlen Olsenék….. Pedig mikor kiskamasz voltam mekkora sztárok voltak! :O

  • Még ma is lehetnének, önmaguktól vonultak ki a bizniszből… na jó, Mary Kate megpróbált visszatérni egyedül, de volt olyan film, ahonnan kivágták az összes jelenetét :D

 7. Én is hasonlóan megdöbbentem a képeken. Alig volt egy-két ruha ami jól mutatott volna. Azt elhiszem,hogy nem lehet könnyű minden rendezvényre eltalálni a ruhát,de hogy itt szinte
  mindenki mellényúlt,és akkor még finoman fogalmaztam.
  De szerencsére akadt néhány kivétel. Nekem Kirsten Dunst,Nina Dobrev,Jennifer Lawrence,Emma Watson,Blake Lively és Katie Holmes ruhái tetszettek.

Leave A Reply