Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek 2013 MET Gála – Sztárok a vörös szőnyegen

2013 MET Gála – Sztárok a vörös szőnyegen

8
Oszd meg!

Ezen a héten tartották meg a MET Gálát, a New Yorki elit egyik legpatinásabb rendezvényét, amin számos sztár is részt vett. A Dress Code úgy tűnik idén a rockos, punkos fazon volt, a hölgyek és urak pedig ennek próbáltak megfelelni, több-kevesebb sikerrel. Az én ízlésem szerint a leggázabb Kristen Stewart ruhája volt, de Lily Colins és Miley Cyrus is nagyon bénán festett. Sarah Jessica Parker pedig vicceskedett, jóformán taréjt rakott a fejére, ami azért poén, mert sokan a színésznőt a lovakhoz hasonlítják :)

Akadtak viszont olyan hölgyek is, akik szó szerint lesöpörték a többieket a pályáról, Nina Dobrev és Blake Lively például ragyogóan festett a vörös szőnyegen. Íme, néhány sztár egész alakos képe a MET gáláról, a kis képek nagyra nőnek :)

1565 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

8 Hozzászólások

 1. Fuh sztem a leggázabb Miley volt, szegényke. Tegnap én is végignyálaztam 15 oldalt justjareden. El is fáradtam :)

  Szerintem, aki még nagyon szép volt és nincs itt az Emmy Rossum (shameless), a csaj is szép volt a ruhája pedig gyönyörű :) Kate Beckinsale sincs itt (tudom sokan) és ő is szép volt a rucijában :)

  Ginnifer Goodwin (?) sminkje elég vicces. Madonna meg szánalmas sztem.

 2. Nekem Zachary Quinto haja a kedvencem. Azt semmi sem üti. :DD *fangirlködés kitörölve innen xD* Amúgy néhányan elég érdekesen értelmezték ezt a punk vonalat, de azért sokan mertek bátrak is lenni, aztán ez vagy bejött, vagy nem.

 3. szeintem 1-2 ember kivételével mindeki gyalázatosan nézett ki.csak néztem just jareden hoyg mi a franc van itt?

 4. Nálam egyértelműen Blake viszi a pálmát, de Taylor Swift is jól nézett ki, bár nekem ez a kiengedett haj nem illett a ruhájához. Viszont még pár kivételével szörnyű volt a felhozatal… Beyonce-n is majdnem elájultam, mi ez a minta és a csizma??? te jó isten..

 5. Tényleg Miley és Kristené az egyik legrosszab ruhák. Nem tudom mennyit fizzettek Kristennek, hogy ezt a ruhát felvegye.
  Nina, Blake, Kate Holms és Jenifer Lawrenc ruhája tetszett nekem az itt lévők közt.

  • Még ma is lehetnének, önmaguktól vonultak ki a bizniszből… na jó, Mary Kate megpróbált visszatérni egyedül, de volt olyan film, ahonnan kivágták az összes jelenetét :D

 6. Én is hasonlóan megdöbbentem a képeken. Alig volt egy-két ruha ami jól mutatott volna. Azt elhiszem,hogy nem lehet könnyű minden rendezvényre eltalálni a ruhát,de hogy itt szinte
  mindenki mellényúlt,és akkor még finoman fogalmaztam.
  De szerencsére akadt néhány kivétel. Nekem Kirsten Dunst,Nina Dobrev,Jennifer Lawrence,Emma Watson,Blake Lively és Katie Holmes ruhái tetszettek.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here