Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Family Tools – A Pilot

Family Tools – A Pilot

0
Oszd meg!

Gyanús volt már nekem télen is a Family Tools, és gondoltam, hogy van valami oka annak, amiért a tizenhárom epizódos berendelését tíz részre csökkentette a csatorna. Mert igazából a Family Tools nagyon gyenge, legalább annyira, mint az ABC ufós projektje, a The Neighbors, és remélem mindkettőt szépen el is kaszálják majd az évad végén. Igen, ennyiből gondolom rá is jöhettetek, hogy mennyire förtelmesnek találtam a Family Tools pilotját. Pedig látatlanban bizalmat szavaztam neki, hiszen szeretem a középosztály – szegényebb népréteg poénkodásait nézni, az örök kedvencem a Már megint Malcolm is ebben a közegben játszódik, és minden egyes részét imádtam. Szóval, én valamilyen Malcolm – Raising Hope féle minőséget vártam, erre kaptam egy trutyit, aminek se íz se bűze, a nézők pedig honorálták is ezt a kétes minőséget, mert már a premierjével meg is bukott a sorozat.

EDI GATHEGI, DANIELLE NICOLET, KYLE BORNHEIMER, J.K. SIMMONS, LEAH REMINI, JOHNNY PEMBERTON

A sorozat története pedig akár jó is lehetne. Adott egy srác, Jack, aki minden lehetőt kipróbált azért, hogy elnyerje az apja tiszteletét, de a papneveldéből és a hadseregből is elküldték az ügyetlensége miatt. Eközben apuci egyre betegesebb, ezért testvére, Terry arra kényszeríti őt, hogy vonuljon nyugdíjba, a családi vállalkozást pedig Jack veheti át, a fiú pedig remélem, apja végre büszke lehet rá. Persze a vállalkozással csak még több gond szakad a nyakába, többek között egy idegesítő testvérpár, mint kolléga.

Tipikus, ám de szerethető munkahelyi/családi szitkomnak akarhatott ez lenni, de sajnos nem lett az. A legtöbb jelenetet poénosnak szánták, de inkább kínosan rossz lett. Gondolok itt például arra, amikor az aggódó apa elmegy női ruhába megnézni, mit dolgozik a fia, vagy éppen a szekrény alatt bujkál. Legjobban pedig Darren karaktere idegesített, aki rendkívül irritáló volt a számomra, de nem sokkal maradt el utána a tizenéves unokaöcs  aki tuti, hogy nem komplett. Igazából az a furcsa, hogy a főhősök közül egy szereplő sem lett szimpatikus, és egy poénnak nevezett förmedvényem sem mosolyodtam el, még egyszer sem. Szörnyű volt.

Értékelés: 1/10
Simán megérdemli az egy pontot, mert annyira rémes “élményben” volt részem, miközben néztem. Ha lehet egy tippem, akkor ennek a komédiának ne adjatok esélyt, mert szerintem élvezhetetlen darab. Egyébként tök sajnálom, mert látatlanban, illetve csak egy-két promó ismeretében ígéretesnek tűnt, de így, hosszabb távon már világossá váltak az ordító hiányosságai. Kár érte, de tényleg.

The Family Tools 002

1578 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here