Főoldal Érdekességek Ajánló Imogene – Girl Most Likely: Trailer & Jelenet

Imogene – Girl Most Likely: Trailer & Jelenet

7
Oszd meg!

A Torontói filmfesztiválon már bemutatták, július 19-én pediog az amerikai mozikba is megérkezik az “Imogene – Girl Most Likely” c. film. Bevallom őszintén, én már nagyon kíváncsi vagyok rá, elsősorban mert Darren Criss (Glee) a férfi főszereplő, Kristen Wiig (Koszorúslányok) vágyainak megtestesítője – utóbbiért igazán meg lehet érteni őt. A filmben szerepel többek között Annette Bening és Matt Dilionis. Az alábbi trailer remekül összefoglalja a film történetét, ha ez nem vesz rá valakit arra, hogy felvegye az “ezt látni akarom” listájára, akkor ajánlom a trailer alatti Darren Criss videót, amiben a Backstreet Boys “Everybody” c. dalát énekli, boyband-stílusban. Remélem a hazai forgalmazók is felfigyelnek erre a gyöngyszemre.

7 Hozzászólások

  1. Maga a történet is érdekesnek ígérkezik az előzetes meg az összefoglaló alapján, de nem tagadom, hogy a barátnőimmel már megbeszéltük, hogy ha a hazánkban is adják majd, akkor melyik kevésbé forgalmas moziba ülnénk be megnézni a filmet, hogy ne zavarjunk senkit se a Darren fangirlségünkkel :D

    • Höhö, ismerős :) Én a Magic Mike-kal voltam így, mert hiába nem tetszett a film, de a körítés az IGEN, és hát… örültünk, hogy kevesen voltak a teremben. Menjetek délelőtt, akkor tuti kevesen lesznek :)

  2. Annette Bening a legjobb bizonyíték, hogy a (színész)nők számára 50 felett is van élet.

    • Én ezt inkább Meryl Streep-re mondanám az “50 felett is van élet” győztesére, az a nőt állandóan főszerepekkel bombázzák.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here