Főoldal Érdekességek Érdekességek Sokan drukkolnak a Delírium Pilotért

Sokan drukkolnak a Delírium Pilotért

3
Oszd meg!

DeliriumRészemről a Pilot-szezon egyik leginkább “ó, csak ezt rendeljék be” darabja a Delírium, ami a FOX számára készül, Lauren Oliver Magyarországon is megjelent Delírium c. könyve alapján. A sorozatban az Emma Roberts által alakított hősnő egy olyan világban él, ahol tilos a szerelem, de a lány úgy dönt, ő nem hagyja magát. Úgy tűnik, nem csak én szeretném, ha ebből sorozat lenne, ugyanis Twitteren több sztár is kifejezte, mennyidre drukkol a projektért. Az Awkward-ból Brett Davern és Beau Mirchoff, a Pretty Little Liars sztárjai, Janel Parrish, Lucy Hale és Tyler Blackburn is erről csiripelt, sőt, még Pixie Lott énekesnő is.

Reméljük a FOX észreveszi azt, mennyire megmozgatta az embereket már most, a premier előtt a Delírium, és berendelik a pilotot sorozatnak. Alig két hét, és mindenre fény derül, addig is, drukkoljunk ezerrel!

3 Hozzászólások

  1. Hát nálam is ez az egyik legjobban várós, ez egyértelmű, az első könyvet imádtam, és kíváncsi vagyok milyen lenne sorozatként. A másik amit még nagyon várok a The Selection, én ennek a kettőnek szurkolok most idén, remélem mindkettőt berendelik.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here