Főoldal Érdekességek Címlapsztárok Demi Lovato: Ragaszkodom a legközelebbi barátaimhoz

Demi Lovato: Ragaszkodom a legközelebbi barátaimhoz

0
Oszd meg!

A húsz éves Demi Lovato lett a Company magazin címlaplánya, az interjúban pedig többek között a barátairól is mesélt. “Nekem nincs sok barátom. Korábban volt, de aztán végig gondoltam, van-e olyan közöttük, aki igazán érdekel? Most már csak olyan barátaim vannak, akik az éjszaka közepén velem jönnek a kórházba, ha eltöröm a lábam. Vagy, ha éjjel 4-kor telefonálok, mert szükségem van rá, akkor reagálnak a hívásomra. A legtöbb barátom nem ebben az iparban dolgozik. Nem szeretem ezt az életmódot, a paparazzikat, Hollywoodi helyeken lógni. Én ragaszkodom a környékemhez és a legközelebbi barátaimhoz” – nyilatkozta Demi a Magazinnak.

Demi Lovato Company

Miss Lovato kitért az interjúban a bulvárról is, ráadásul nemrég tagadta azokat a pletykákat is, miszerint Niall Horan, a One Direction énekese lenne az új párja. “Nem érdekel Taylor Swift szerelmi élete, nem érdekel Harry Styles szerelmi élete. Engem csak a sajátom érdekel. Furának találom, hogy az emberek annyira megszállottak más emberek szerelmi életével kapcsolatban“.

Ezekkel az idézetekkel Demi még inkább a szívembe lopta magát :) Ami pedig Miss Lovatót illeti, nemrég forgatta le új videoklipjét a Made In The USA c. dalához, a klipben pedig rendezői feladatokat is ellátott. Sőt, az X-Factor USA harmadik évadában is visszatér mentorként, én pedig előre reménykedem abban, hogy jobb munkát fog végezni, mint ősszel.

Demi Lovato Compnay 02

1074 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here