Demi Lovato: Ragaszkodom a legközelebbi barátaimhoz

  0
  Oszd meg!

  A húsz éves Demi Lovato lett a Company magazin címlaplánya, az interjúban pedig többek között a barátairól is mesélt. “Nekem nincs sok barátom. Korábban volt, de aztán végig gondoltam, van-e olyan közöttük, aki igazán érdekel? Most már csak olyan barátaim vannak, akik az éjszaka közepén velem jönnek a kórházba, ha eltöröm a lábam. Vagy, ha éjjel 4-kor telefonálok, mert szükségem van rá, akkor reagálnak a hívásomra. A legtöbb barátom nem ebben az iparban dolgozik. Nem szeretem ezt az életmódot, a paparazzikat, Hollywoodi helyeken lógni. Én ragaszkodom a környékemhez és a legközelebbi barátaimhoz” – nyilatkozta Demi a Magazinnak.

  Demi Lovato Company

  Miss Lovato kitért az interjúban a bulvárról is, ráadásul nemrég tagadta azokat a pletykákat is, miszerint Niall Horan, a One Direction énekese lenne az új párja. “Nem érdekel Taylor Swift szerelmi élete, nem érdekel Harry Styles szerelmi élete. Engem csak a sajátom érdekel. Furának találom, hogy az emberek annyira megszállottak más emberek szerelmi életével kapcsolatban“.

  Ezekkel az idézetekkel Demi még inkább a szívembe lopta magát :) Ami pedig Miss Lovatót illeti, nemrég forgatta le új videoklipjét a Made In The USA c. dalához, a klipben pedig rendezői feladatokat is ellátott. Sőt, az X-Factor USA harmadik évadában is visszatér mentorként, én pedig előre reménykedem abban, hogy jobb munkát fog végezni, mint ősszel.

  Demi Lovato Compnay 02

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here