Főoldal Hírek Tyler Blackburn lett a Ravenswood főszereplője

Tyler Blackburn lett a Ravenswood főszereplője

5
Oszd meg!

Tegnap robbantotta az ABC Family a bombát, kiderült ugyanis, hogy a Pretty Little Liars spin-off főszerepét Tyler Blackburn kapta meg, ergó Caleb elköltözik Rosewood városából, hogy egy új helyen folytassa az életét. A nagy költözés a sorozat negyedik évadának közepén, a Halloweeni részben fog megtörténni. Ez pedig sok mindent elárul, többek között azt is, hogy a Hanna és Caleb páros valószínűleg előbb-utóbb szét fog menni, ezt pedig a rajongók nem fogják ám jó szemmel nézni.

Azoknak, akik lemaradtak volna, a Ravenswood a Pretty Little Liars spin-off sorozata, ami októberben debütál az ABC Family csatornán, és máris kapott egy tíz epizódos berendelést. Egyelőre Tyler Blackburn az egyetlen főszereplője, a többieket még castingolják. Ti örültök a hírnek? El tudjátok képzelni Caleb nélkül a Pretty Little Liarst?

Tyler Blackburn

5 Hozzászólások

 1. A sorozatot el tudom képzelni nélküle, mert sokszor eltűnik részekre, de nagyon nem örülök neki. Semmit sem utálok jobban mint amikor párokat szétszednek soriban : DD szegény Hannah, sajnálni fogom nagyon… ráadásul így h átmegy másik sorba vissza se jön … (max ha bebukik a sorozat és jön az ötödik évadba pl), dehát legalább az életben együtt vannak :)

   • Sjunkien azt írják, hogy elm mindkét sorozatban tud szerepelni. Hát kíváncsi vagyok akkor ez most hogy lesz….

    • Igen, ők később írták meg a hírt, és addigra több infó kiderült. Én csak abban bízom, hogy nem mindkettőben A lesz a főellenség…

     • Na ne, azt én se akarom -.- nah akkor remélem így-úgy marad és csak eltűnik részekre annyira, ahogy most is szokta.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here