Főoldal Érdekességek Interjú Interjú: Daren Kagasoff, a rosszfiú

Interjú: Daren Kagasoff, a rosszfiú

0
Oszd meg!

Ha berendeli a Fox a Delírium című pilotot sorozatnak, akkor a következő idény egyik legfelkapottabb sztárja lehet Daren Kagasoff, aki annyira azért nem ismeretlen a sorozatrajongók előtt, hiszen a The Secret Life Of The American Teenager-ben már öt éve bizonyít. Pár hónapja készült vele egy rövid interjú, amiben többek között a tinikoráról, nőideáljairól és a karakteréről is mesél. Ennek a fordítását hoztam el nektek.

Daren Kagasoff Delirium 02

– Miket titkoltál el az iskolában?
Amikor rossz jegyeket kaptam, elrejtettem a jelentő-kártyámat (ellenőrző) az apám elől. Anyu ebben segített, mert tudta, apám dühös lesz. Valószínűleg elküldött volna egy katonai iskolába. Komolyan.

– Mennyiben kapcsolódik a személyiségedhez a karaktered, Ricky ( The Secret Life Of The American Teenager) rossz-fiú mivolta?
A szívemben határozottan lázadó voltam. Egy nap a suliban egy csapat srác tojással dobálta meg az autómat Halloweenkor. Éppen úton voltam egy partira, és a barátnőmért mentem, de ezután a srácok után mentem. Bemostam közülük párnak, de azt elmondhatom, hogy ez volt az első eset, hogy szétrúgták a fenekem. Azon az éjszakán huszonöt öltéssel kellett összevarrni a jobb szemem alatt. Amikor nem jelentem meg a barátnőm házánál, a lány felhívta az anyukám, aki azt mondta neki, “Oh, Darren éppen a kórházban van”.

– A középiskolában két évig ugyanaz volt a barátnőd. Mit tanultál ebből?
Azt mindenképpen megtanultam, hogy sose ess szerelembe a középiskolában, mert átveszi az irányítást az agyad felett. Olyan pszcihotikus szinten oda voltunk egymásért, hogy semmi más nem érdekelt mindent. Ez egyszerűen túl sok volt. A párkapcsolatok fontosak, de összpontosítani kell más dolgokra is, amik szintén fontosak. Ki kell találni, hogy mi az, amit akarsz.

– Amikor manapság randizni mész, követsz valamilyen társkereső-szabályokat?
Nem igazán. Amikor találkozom egy lánnyal, akit megkedveltem, simán felhívom őt másnap. Nem játszom a három napos sazbály szerint. Talán ez pszcihónak tűnik, de általában úgy érzem, még aznap este fel kellene őt hívnom.

– Mi az, amit keresel egy lányban?
Olyan lányt szeretnék, aki megengedi, hogy csináljam a saját dolgaimat, de eközben végig az én oldalamon álljon, hiszen tudom, hogy én is támogatnám őt. És a csókolózás is fontos dolog számomra. Jól kell tudnia csókolni.

Daren Kagasoff Delirium 01

1604 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here