Főoldal Hírek Összeült a magyar X-Faktor új zsűrije

Összeült a magyar X-Faktor új zsűrije

12
Oszd meg!

Tegnap este a Fókusz bemutatta az X-Faktor új mentorait, a tehetségkutató negyedik évada pedig ősszel debütál majd az RTL Klub műsorán. Geszti Péter az egyedüli mentor, aki megmaradt, az megüresedett székekre csatlakozik Tóth Gabi, Szikora Robi és Alföldi Róbert. További újítás a műsor háza táján, hogy ezentúl két estés lesz a show, igazodva az eredeti licenchez. Szombaton énekelnek majd a “tehetségek”, vasárnap este pedig eldől, az adott héten ki esett ki. Utóbbi változtatás nekem édes mindegy, úgyis áttekerem azt, ami nem érdekel, az élőben nézőknek viszont úgy érzem jobb lesz így a show.

Tóth Gabi

Ami az új mentorokat illeti, Tóth Gabival nincs problémám, csak az, hogy nincs érettségije, és ne egy olyan nő ossza az észt, aki még le sem érettségizett. Viszont, nagydumás, nagy személyiség, kiváló énekhanggal, szerintem jó utódja lehet Keresztespóknak. Sokakkal ellentétben én örülök Alföldinek, szerintem hozni fogja a Malek által képviselt szakmaiságot. Viszont Szikora Robi, hát az valami vicc akart lenni? Persze, ismerem a szakmai múltját, gidákat is tartott, és tévés szinten sem egy elhasznált arc, de akkor is, Gida-úr az X-Faktorban? Vagy (nagyon) jól fog elsülni, vagy (nagyon) rosszul…

Szikora Robi X-Faktor

12 Hozzászólások

 1. Basszus,ha mindenki ment ,mehetett volna Geszti is a levesbe…. Tóth Gabi hiába jó énekesnő,de én csak kb. 10 év múlva engedném hogy valaki felett mentorkodhasson. Alföldinek én örülök,érdekes színfoltja lesz. Szikora,hát nem tudom,majd elválik…. :D

 2. Nehogy Szikora legyen az új Somló! :D :D
  Tóth Gabit én még korainak tartom erre a posztra, bár a külföldi tehetségkutatókban is ülnek nagyon fiatal egyének, nem meglepő a választás.
  Alföldivel mindig szimpatizáltam, neki konkrétan örülök. :) :)

 3. Hidd el, ha járnál egy szemesztert egy jobb egyetemre, rájönnél, h abszolút nem fontos a papír, mert annyi hülye van körülötted, akik akkora a szerencséjük, h az már pofátlanság. tudom, az érettségi azért alap, de Tóth Gabi akkor megasztárkodott, és sztem nem is kell különösebb érettségi alapismeret egy-egy produkció bírálásához.
  egyébként röhej a zsűri szikorával az élen. tóth gabival meg az a bajom, mint a többieknek is, kicsit fiatal 25 évesen a mentorkodáshoz.

  • Én érettségi nélkül takarítói munkát se adnék senkinek, de… ez meg az én mániám. Az legyen a minimum, hogy valaki leérettségizzen, pláne ha fiatal. Régen más rendszer volt, de ma már azért igenis elvárás. Szerintem nonzensz, hogy egy érettségi nélküli lány ugasson a tévében arról, ki a jó és ki nem az. De ismétlem, ez száz százalékosan az én meglátásom.

   A korával amúgy nincs problémám, Demi öt évvel fiatalabb és mentorkodott, igaz, szarul tette, de akkor is.

    • Akkor látnád mi folyik egy OKJ képzésen… De nem is az a lényeg, hogy ki mennyire okos, vagy ki mennyire hülye. Lehet, hogy Tóth Gabi többet tud töriből, mint én, és szó szerint elmondja a Szózatot és a Wales-i bárdokat.

     Nekem maga az eszmény kell, hogy igenis legyen meg az OKJ, és az legyen az alap a munkanállaláshoz. Nem tudom, szerintem rosszul “magyarázom” avagy fogalmazom meg azt, mire gondolok.

 4. Imádom Alföldit, elsőre ugyan furcsának éreztem, hogy elvállalta, kicsit magasabb szintre helyezem őt magamban, mint egy magyar faktorban parádézó celeb. Plusz eléggé féltem is, hogy mit fog kapni, az emberek többsége nem lát túl azon, hogy esetleg homoszexuális. Nem nézik azt, hogy vidékről került fel Pestre és megvalósította önmagát. Nem utolsó sorban van humora. Szikorát nem kedvelem, túl sok minden téren, értem én, hogy dobos volt, meg énekes, dalszerző, de milyen dalok szerzett már? :D Egyedül a Csáó Marénát és az Angyalbőrben című sorozat főcím zenéjét tudom értékelni. Tóth Gabi…a legnagyobb problémám. Szerencsétlen, olyan setét iskolai végzettségtől függetlenül is, mikor élő adásban lehetőséget kap, hogy beszéljen össze vissza gurgulázik…komoly ez kell? A Szombat esti lázban is miket nem hordott össze, de tegnap a Fókuszban se volt jobb. Az énekhangjával nincs bajom, de a beszédhangja..remélem előre megírják neki a felkonferáló szövegeket, mert égés lesz a köbön.. Nagyon tolja a csatorna, utólag nézve már 2007 vége óta, a Celeb vagyok, ments ki innen, Rettegés foka, ValóVilág főcím, X faktor vendégszerep, Éjjel Nappal Budapest főcím, Szombat esti láz, X faktor…mi jön még? A XXI.századot is ő vezeti? :D Biztosan felvételről fogom nézni, hogy Szikorát és Gabit ki tudjam kerülni.

  • Szirtes Tamás is a színházi világból jött, asszem a Madách Színház igazgatója, és mégis jól elboldogult a CSillag Születik alatt. Oké, az egy cseppet más, de szerintem az, ha valaki színházi közegből, hatalmas rutinnal érkezik valaki mentornak/zsűritagnak, az nem akkora gáz. Sőt, láttak ők már ezer meg kettő meghallgatást, és segítettek nem egy színésznek kihozni magukból a maximumot. Szerintem Alföldivel nem lesz baj :)

 5. Nincs érettségije Gabinak? Nem tudtam, de nem is nagyon érdekel. A lényeg, hogy én örülök neki nagyon szerintem nagyon jó mentor lesz! Alföldit és Szikora Robi nem értem. Olyan mintha nem tudtak már volna kiket mentornak felkérni.
  Nem tudom mi értelme a két napos műsornak, kb amikor 1 show volt akkor is húzták vagy éjfélig kb majdnem..

  A többi meg majd kiderül, hogy jól döntött-e az RTL.

  • Pont ez a lényege, hogy ne egyben legyen 3,5 órás a műsor, hanem először másfél max két óra az éneklés, aztán egy óra az eredményhirdetés. Bár, ismerve az RTL-t képesek az eredményhirdetést is elhúzni 2 órára :D

 6. Tóth Gabira számitottam hogy ő mentor lesz. Szikora Róbert és Alföldi Róbert ők nekem nagy meglepést voltak rájuk nem számittotam egyáltalán. Örülők hogy Geszti Péter marad mentornak. A műsorba indulhatnak zenekarok is erre is kíváncsi vagyok meg arra is hogy a kategóriák megmaradnak vagy itt is lesz változás a zenekarok miatt vagy a tavalyi 28-év feletti csoport helyett mondjuk 30-év feletti kategória lesz.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here