Főoldal Hírek Megkapta a harmadik évadot a Dallas!

Megkapta a harmadik évadot a Dallas!

4
Oszd meg!

A gyengülő amerikai nézettség, és Larry Hagman halálának ellenére jövőre is folytatódni fog a Dallas, ugyanis a TNT csatorna nemrég berendelte a sorozat harmadik évadát, összesen tizenöt epizódra. Remélem sokan örültök a hírnek :)

Ha pedig már szóba került a sorozat, hadd kérdezzem meg, mi a ti véleményetek róla? Jól sikerült a második évad? Azért is kérdezem, mert nálam nyári darára vár a Dallas, bevárom a magyar sugárzást, mert itt is tetszik a szinkron, plusz képtelen vagyok elválasztani magamban Patrick Duffyt és Csankó Zoltánt. Egyébként, jelenleg az első évad negyedik részénél vagyok :)

Dallas Jesse Metcalfe Patrick Duffy

4 Hozzászólások

  1. Én személy szerint imádtam, valójában egy páros igazán a szívemhez nőtt, így kicsit elfogult vagyok a témában, de ennek ellenére szerintem érdemes megnézned egyszer. A 3. évados berendelésnek nagyon örülök, viszont szerintem jobbat tettek volna a nézettségnek, ha nyárra rendelik be, mint anno az első évadot, mert azért az még magas szintet hozott. Kíváncsian várom, majd meglátjuk mit hoznak még ki belőle. Ha nyáron ledarálod a 2 évadot, szívesen olvasnék Tőled egy kritikát! :)

    • Ó, most olvasom a hivatalos közlemény, 2014 elején mutatják be, akkor az bezony tél lesz. Végül is, valahol érthető, mert ebben az időszakban a Dallas-on kívül más nem tudott jó eredményt produkálni :)

      Az ajánlást köszönöm, remélem nekem is tetszeni fog :)

  2. Én angolul követem, legfőképp azért, mert Jockey ( J.R) és Samantha( Sue Ellen) magyar hangja sem él már sajnos. Az ős Dallast szinkronnal néztem, nézem még ma is, mert olyan pöpec, kifogástalan. Ami negatívum számomra, hogy Cliff egyáltalán nem olyan, mint a régi változatban, ocsmány szemétládát csináltak belőle. Felháborító, hisz Cliffet pont azért szerettük, amiért Jockeyt, gonoszkodtak, de volt bennük némi érzelem. Örülök, hogy berendelték, mert Josh Henderson szerintem elég jó dög lesz, de Jesse Metcalfe jóval gyengébben hozza a pozitív karaktert , mint anno Patrick Duffy. Nagyon hiányzik Hagman, mivel hivatalosan még el se temették, csak hamvasztották, nehéz felfogni, hogy nincs többé. :(

  3. Én nagyon megszerettem az uj dallast es alig vartam mar hogy mikor lesz hír a folytatasrol ugyhogy koszonom!! :) Szerintem Josh Henderson nagyon jo benne,pedig eddig nem igazan kedveltem.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here