Főoldal Érdekességek Címlapsztárok Katie Cassidy: Az Arrow érdekes és kihívásokkal teli

Katie Cassidy: Az Arrow érdekes és kihívásokkal teli

3
Oszd meg!

Az utóbbi években Katie Cassidy nem volt túl szerencsés, hiszen egy hosszútávú munkája sem akadt, lévén sorozatai, a Melrose Place 2.0. és a Harper Sziget is egy évad után elhullottak, a Gossip Girl és az Odaát pedig csak egy rövid, ám annál emlékezetesebb állomás volt a karrierjében. Éppen ezért örült nagyon, amikor a mostani sorozatát, az A zöld íjászt a CW berendelte, így végre egy második évadát megért show főszerepében látható. Erről így mesélt a Bello Magazinnak, ahol természetesen ő kapta meg a címlapot: “A korai berendelés nagyon nagy meglepetés volt mindnyájunk számára. Minden összejött! Igazából elszomorít az, hogy a nyári szünet alatt nem láthatom a stábot és a szereplőtársaimat“.

Cassidy lelkesedése Laurel, az ügyvédnő szerepe iránt igazán példamutató, a Bello Magazinnak is lelkesen mesélt a kiválasztási folyamatról: “Miután elolvastam a forgatókönyvet rögtön tudtam, ez olyan valami, amit csinálni akarok. A kiválasztási folyamat egy kicsit hosszabban tartott, mint gondoltam volna. Olyan nagyon akartam ezt a szerepet, hogy igazából szóltam az ügynökömnek és a menedzseremnek, hogy nem fogok elolvasni más (forgatókönyvet).” Katie Cassidy pedig nem csak a kiválasztásról, hanem magáról a karakteréről is nyilatkozott a lapnak. “Igazán úgy érzem, Laurel belőlem beszél, és a lapokon túl is megértem, hogy ki is ő valójában. Az a tény, hogy ő egy ügyvéd, azt is jelentette, hogy egy pár dolgot meg kellett tanulnom a törvényről. Érdekes volt, és kihívásokkal teli, még mindig az. Ez egy olyan terület, amiről nem tudtam sokat, de öröm volt elmélyülni benne“.

Ha kíváncsiak vagytok Katie Cassidy tudományára, és a módra, hogy eljátssza Laurel szerepét, nézzétek az RTL Klub műsorán A zöld íjász részeit, amit a csatorna minden péntek este vetít.

Katie-Cassidy-Bello-Magazin-001 Katie-Cassidy-Bello-Magazin-002 Katie-Cassidy-Bello-Magazin-003 Katie-Cassidy-Bello-Magazin-004

3 Hozzászólások

  1. Hú… hát én pont őt nem csípem a sorozatban, Laurel a legidegesítőbb karakter, olyan semmilyen, unalmas és átlagos. És épp az a fura, hogy ő lenne ugyebár a női főszereplő ennek ellenére mégis csak egy szürke kisegér a többiek mellett.

    • Egyetértek, tényleg nem elég erős a karaktere. Nem hiszem, hogy ez Katie hibája lenne, mert tőle mindig erős, határozott alakításokat láttam.

      • Hát valószínűleg tényleg nem Katie hibája, nem a színésznővel van bajom, hanem a karakterrel. Nagyon remélem, hogy a 2. évadra felturbózzák és érdekesebbé teszik szegénykét. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here