Főoldal Kritika és Értékelés Pilot How to Live with Your Parents – A Pilot

How to Live with Your Parents – A Pilot

0
Oszd meg!

Azt hiszem nyugodtan kimondhatjuk, ez minden idők leghosszabb című sorozata, pedig én azt hittem, a The Secret Life Of The American Teenager-t nem lehet űberelni, erre bumm, megérkezett a How to Live with Your Parents (for the Rest of Your Life). Durva, mi? Egyébként az ABC midseason komédiájáról van szó, ami pár hete debütált a Modern Family felvezetésével. Egyelőre egész jól boldogul nézettség terén, 2.9 majd 2.5 legutóbb 2.0-ás adatokat produkált. Igen, csökkenő a tendencia, de a 2.0. adatot úgy sikerült elérnie, hogy a Modern Family ismételt előtte, és a How to Live with Your Parents (for the Rest of Your Life) száz százalékban megtartotta a felvezetését. Ami a jövőjét illeti, egyelőre azon a ponton van, mint a Cougar Town, Happy Endings és a Don’t Trust The Bitch in Apartment 23: megtud élni a Modern Family mögött, de önmagában már megbukna. Bár, ki tudja. No de jöjjön az elemzés.

BRAD GARRETT, STEPHANIE HUNT, SARAH CHALKE, RACHEL EGGLESTON, ELIZABETH PERKINS, JON DORE

A történet középpontjában egy szingli, elvált anya, Polly áll, aki elköltözik a férjétől, méghozzá a szülei, Elaine és Max házába, akik, nos, elég szabad elvűek, és igencsak fiatalosan élnek, ergó rosszabbak, mint a nyulak. Polly mindig is menekülni akart ebből a közegből, és olyan nevelést adni a kislánya számára, amilyet ő nem kapott meg a szüleitől. Jelenleg ezerrel gürizik azon, hogy ő legyen a legjobb anya, és sínre tegye az életét, de ez nem egyszerű a bohém szülők, az állandóan felbukkanó volt férj és a neurotikus személyisége mellett, ami folyton a maximalizmusra törekszik…

Ez a sorozat egyértelműen Sarah Chalke jutalomjátéka, a színésznő pedig olyan szinten lubickol az elvált anya szerepébe, amit öröm nézni. Szerethető, jópofa és kellőképpen szimpatikus ahhoz, hogy a neurotikus lépéseit egy mosollyal elnézzem neki. Ami a többi szereplőt illeti, a szülők egyelőre elég egydimenziósak, de Elizabeth Perkins karakterében látok némi esélyt arra, hogy nem csak egy idősebb nőt alakít, aki szereti, ha a férje még a negyedik x felett is alaposan megkettyinti. A volt férj egyelőre idegesít, azonban a kislány, Natalie hát valami zabálnivalóan aranyos teremtés.

SARAH CHALKE

Értékelés: 7/10
A pilot meggyőző volt, akadtak cuki pontjai, ergó én ezt biztosan végig fogom nézni, de megvárom a nyarat, míg a végére ér az ABC. Persze, bízom abban is, hogy a jó kezdés után nem fog úgy leépülni poénok szintjén, mint a Ben and Kate. Nagyon nem örülnék neki. Egy szó, mint száz, mindenkinek ajánlom bepróbálásra ezt a pilotot, szerintem nem fogtok csalódni.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here