Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: A Nickelodeon egykori gyereksztárjai

Sajtóközlemény: A Nickelodeon egykori gyereksztárjai

5
Oszd meg!

Igazi sikertörténet a Jessica Alba karrierje, aki mindössze 13 éves volt, amikor az Alex Mack titkos életében feltűnve játszotta el a szuperképességekkel rendelkező Alex nemezisét, aki 1994-ben, korát megelőzve alakított klasszikus tinihőst. Mégsem az őt megszemélyesítő Larisa Oleynik, hanem a helyes, de végtelenül gonosz kislányt alakító Jessica Alba hódította meg Hollywoodot, aki olyan szuperprodukciókban tűnt fel, mint a Sin City, a Sötét angyal, vagy éppen A Fantasztikus Négyes-filmek. Persze nem ő az egyetlen, aki a Nickelodeonon kezdte!

Amanda Show

Amanda Bynesnak sincs miért panaszkodnia, akinek Amanda Show címmel egészen 2002-ig futott saját műsora, így a színésznő teljes erejével arra koncentrálhatott, amiben igazán jó. Azaz a romantikus tinifilmekre. A legutóbb a Könnyű nőcskében feltűnt szőkeség neve mára egyet jelent a laza nevettetéssel!

Nick Cannon magánéletének jót tett a színészkedés, az All That című szériában való bemutatkozása után valószínűleg ő maga sem gondolta volna, hogy később az Amerika csillagai című nagysikerű tehetségkutató negyedik szériájának műsorvezetője lesz, az pedig, hogy az R&B királynőjének, a popcsillag Mariah Carey-nek lett a férje, már csak hab a tortán.

Clarissa

Kevesen tudják, de a Sabrina, a tiniboszorkány című ifjúsági sorozat címszerepét játszó Melissa Joan Hart is a Nickelodeonon kezdte, a Clarissa főszereplőjeként, így élete jelentős részét a fiatal korosztály szórakoztatásával töltötte a szőke sztár, akit mostanában az ABC Family nagysikerű szitkomjában, a Melissa & Joey-ban játszik.

Igaz, hogy Jessica Albával szemben alulmaradt Larisa Oleynik, az Alex Mack titkos életének főhősnője, viszont az ő karrierje mutatta a legkomolyabb pálfordulást, a színésznő a Hawaii Five-0 című CBS-es akciósorozat és az Emmy-kedvenc dráma, a Mad Men – Reklámőrültek című produkcióban is megmutatta magát a közelmúltban.

Jessica Alex

Hogy mikor tűnik fel újabb sztárjelölt a Nickelodeonon? Victoria Justice, a V, mint Viktória főszereplője vagy éppen az iCarly Miranda Cosgrove-ja is a feltörekvő tévés tehetségek közt van, az újabbnál újabb címek és a fiatal generáció játékos nevelését megcélzó gyerekcsatorna komoly lehetőséget jelent a showbiznisz bármely pályakezdőjének.

3095 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. A Clarissa nagy kedvencem volt, ahogy az Amanda Show is. Hiányoznak a régi jó nickelodeonos műsorok, mert a mostani felhozatal az ifjúságnak szánt csatornákon nem hogy nem szórakoztatóak, de a fejem fájdul beléjük, míg a ’90-es évek végi, 2000-es évek eleji műsorokat még most is szívesen megnézem, ha valahol meglelem őket az Interneten (rajzfilmeket is, azok inkább fellelhetők).

    • Teljesen egyetértek, a régebbi sorozatokat én is jobban szerettem a Nickelodeontól. Az újabbak közül az iCarly az, amit elnézegetek, meg a Victoriuos, és ennyi.

    • Igen, rossz őt így látni, pedig még nagy jövő állna előtte, hisz a filmjei szórakoztatóak, ő pedig egy igazi jelenség.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here