Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Pretty Little Liars – Poszter & Promóciós Fotók | Update: HQ méretben!

Pretty Little Liars – Poszter & Promóciós Fotók | Update: HQ méretben!

9
Oszd meg!

Már nem kell sokat várnunk, június 11-én érkezik a Pretty Little Liars negyedik évada. Kíváncsi vagyok, hogy az “átok” eléri-e Rosewoodot is, azaz olyan gyenge negyedik szezont produkál-e majd, mint a másik kettő közönségkedvenc tini sorozat, a The Vampire Diaries és a Glee. A harmadik évad fináléja mindenesetre nem volt bíztató, de azért a remény haljon meg utoljára. Íme, egy új poszter és pár promo fotó a csajokról, sajnos csak MQ méretben.

Pretty Little Liars - Poster

  Pretty-Little-Liars-HQ-001 LUCY HALE, SHAY MITCHELL, TROIAN BELLISARIO, ASHLEY BENSON LUCY HALE, ASHLEY BENSON, TROIAN BELLISARIO, SHAY MITCHELL LUCY HALE, ASHLEY BENSON, TROIAN BELLISARIO, SHAY MITCHELL LUCY HALE, SHAY MITCHELL, TROIAN BELLISARIO, ASHLEY BENSON

9 Hozzászólások

  1. ők mindig ásnak/földes részen állnak?? :D (eddig akárhány posztert láttam mind olyan volt, kivéve talán a 3.évadét (?!) amikor kanapén ültek). Amúgy jól lett ;)

    • Ez lett a sorozat védjegye :) De van olyan második évados poszter is, ahol ülve teáznak, igaz, elég mocskosan :)

  2. a gyenge évadzáró ellenére most ezt a sorozatot szeretem a legjobban, szóval nagyon várom (sajnos mostanság kicsit kiábrándultam a sorikból, már semmi sem tud nagyon lekötni úgy, mint eddig, igaz, már egyik se tud nagyon újat mutatni).

    • Talán csak rossz sorozatokat választasz, nem? Ha megmarad az ember egy adott kategórián, stíluson belül, elkerülhetetlen, hogy olyanba fusson, amit már látott csak más színészekkel, de szerintem mindig vannak olyan sorozatok, amik némi újítást visznek a dolgokba :)

  3. Remélem most már belemerülnek sok mindenbe, és kiderülnek majd dolgok! A piros kabát eléggé árulkodó.

  4. Nagyon szeretem ezt a sorozatot, de néha már egy kicsit sok. Úgy értem, túlságosan elhúzzák, és lassan már mindenki benne lesz az A-teamben, csak azért, hogy azokat leleplezhessék, míg A kiléte még mindig titok. Kíváncsi vagyok, meddig képesek még húzni…

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here