Főoldal Kritika és Értékelés Pilot Mad Love – A Pilot

Mad Love – A Pilot

0
Oszd meg!

Már régóta kíváncsi voltam erre a sorozatra, és alig vártam, hogy a SuperTv2 befejezze a vetítését, hogy ledarálhassam egy hétvége alatt. Már látatlanban nagy bizalmat szavaztam neki, száz százalékban fel voltam készülve arra, hogy én ezt imádni fogom. De tényleg, fel sem merült bennem az ellenkezője, mégcsak nem is gondoltam arra, hogy ez nekem valami oknál fogva ne jönne be. Aztán bumm, megnéztem az első részt, húztam a számat ezerrel. Mentem tovább a másodikra, az is nyögvenyelős volt, a javulás reményének még a csíráját sem láttam meg benne. Aztán, jött a harmadik epizód, amit a felénél le is kapcsoltam. Ennyi, elbúcsúztam a Mad Love-tól, és annyira fáj, hogy ez nem lett jó.

Mad Love 001

Olyan király koncepcióval rendelkezett amúgy a sorozat. New York a helyszín, egy szerelmespár van a központban, akiknek a legjobb barátaik okozzák a legtöbb bonyodalmat az életükben. Tudjátok, annyira tipikus volt az egész, hogy az már fájt. A központi pár, Ben és Kate iszonyú aranyosak voltak együtt, Jason Biggs és Sarah Chalke között izzott a kémia, és olyan jó volt együtt látnom őket. Külön pacsi, hogy a szinkronban megkapták az állandó magyarhangjaikat is, így sokkal jobban átjöhetett a feeling. Viszont azok a legjobb barátok…

Nekem fogalmam sem volt arról, hogy Tyler Labine ennyire elviselhetetlen egy figura. Első blikkre Josh Gad-hoz tudnám hasonlítani, és ha el kellene döntenem azt, hogy melyikük az irritálóbb, hát nem tudnék választani kettejük között. Most az írók voltak ostobák a poén nélküli jelenetekért, vagy Labine nem rendelkezik megfelelő színészi képességekkel? Nem tudom, talán a kettő együtt, de akárhányszor feltűnt Larry a színen, ott kő kövön nem maradt, és most még pozitívan fejeztem ki magam. No de Judy Greer sem volt sokkal jobb, az ő karakterének is voltak meglepően idegölő húzásai.

MAD LOVE

Értékelés: 4/10
Új fáj a szívem ezért a sorozatért, mert ez tényleg nagyon jó lehetett volna, ha a legjobb barátok karaktereivel nem cseszik el az egészet. Viszont ha valakinek bejön az alpári humor, tudjátok, a tipikus “menő, nagyszájú, ducika legjobb barát vagyok” figura, vagy alapból Tyler Labine fanok vagytok, akkor a Mad Love-ot is imádni fogja, ennek hiányában viszont, könnyen úgy járhattok, mint én. Hiába szeretem Biggset és Sarah Chalke-ot, két és fél rész szenvedés nekem bőven elég volt.

Mad Love 003

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here