Főoldal Oldal Sorozatok Világa Magazin Sajnos megszűnik a Sorozatok Világa Magazin

Sajnos megszűnik a Sorozatok Világa Magazin

5
Oszd meg!

Egy ideje már meg kellett volna írnom nektek, de reménykedtem abban, hogy össze tudom hozni a dolgokat, de sajnos nem sikerült :( Szerencsére kaptam egy nagyobb munkát, ami mellé a blogot épphogy be tudom passzírozni, de sajnos a Magazinba történő cikkírás, a tördelés, anyag-keresés és minden egyéb munka, ami cikkeként legalább három-négy órát vesz igénybe, már nem fog beleférni az időrendembe. Megpróbállak titeket kárpótolni, mostantól több lesz a hasonló jellegű post, mint a múltkori AnnaSophia Robb írás, és igyekszem tartani a napi négy frissítést is az oldalon. Tényleg nagyon sajnálom, szerettem volna, ha legalább a negyedévenkénti megjelenés működhet, a munka mellett ez már abszolút nem fér bele. Tulajdonképpen választanom kellett, hogy blog vagy a magazin, és a Media Addict elsőbbséget élvez. Remélem megértitek.

Hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy köszönetet mondjak mindenkinek, aki írt a lapba, segített a fordításokkal, megosztotta a Facebookon (vagy másutt) és eljuttatta az ismerőseinek, és mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy ha csak ilyen rövid ideig is, de létezzen a Sorozatok Világa Magazin. Köszönöm srácok!

Sorozatok-Vilaga

556 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

5 Hozzászólások

  1. Mi köszönjük, hogy foglalkoztatok szabadidőtökbe is a magazinnal. Köszönöm az eddigi számokat, bár sajnálom de tiszteletben tartom a döntéseket! :)

  2. Szia. Sajnálom, hogy megszűnik, de megértem. Nekem is egyre több dolgom van, így nem biztos, hogy lenne időm írni, pedig szívesen csinálom. Azért az is szép, hogy ennyit összehoztál. :) Köszönöm, hogy írhattam a magazinba, és talán még a fejlődésben is segítettél/segítettetek. Köszi mindent, és sok sikert az új munkában! De ha bármikor kell egy cikkíró, akkor itt vagyok, csak legyen időm. :D

    • Vendégtoll-lehetőség bármikor adódik, ha pedig lesz kedved valamit fordítani szólj nyugodtan, és kikerülhet az oldalra a neveddel együtt :) Nagyon sokat fejlődtél az elmúlt hónapokban, de szerintem nem sok közöm volt hozzá, hiszen aki akar, csak az tud jobb lenni :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here