Főoldal Hírek Cliffhangerrel zárul a Beauty and the Beast évadzáró

Cliffhangerrel zárul a Beauty and the Beast évadzáró

5
Oszd meg!

Sajnos bekövetkezett az, amitől minden Beauty And The Beast rajongó tartott. Ne kapjatok a szívetekhez, nem kaszálták el a sorozatot, viszont Kristin Kreuk elárulta, cliffhangerrel fog végződni az évad, így ha lecsapna demoklész kardja az évad végén, akkor bizony cserbenhagynak minket a készítők. “A rajongóknak talán nem fog tetszeni, de nincs más út, ez nem lehet a sorozat finálé. Ha nem rendelik be a következő évadot, akkor meg kell békélni a masszív cliffhangerrel. Hatalmas cliffhangerrel” – nyilatkozta a sorozat bájos hősnője, Kristin Kreuk, majd hozzáfűzte – “A Smallville-ben nagyjából minden évben biztosak voltunk abban, hogy folytatódhat. Ez most egy teljesen más környezet, ahol a stáb nem érzi a stabilitást, de igazán csodálatos a csapat. Senki nem tud semmi biztosat, de mindenki pozitív. Azt hiszem büszkék lehetünk arra a munkára, amit eddig csináltunk“.

Egy tehát biztos, a Beauty and the Beast május 16-án zárja az első évadot, és ahogy Kreuk szavaiból kiderül, egy hatalmas cliffhangerre készülhetünk. És mi lesz utána? Nos, ez már a The CW fejesein múlik…

Kristin Kreuk batb

5 Hozzászólások

  1. Milyen a sorozat? Anno elkezdtem, de csak az első részig jutottam. Nézek valami 30 sorit aztán még kb ugyanennyihez lenne kedvem, az meg lehetetlen, de ha folytatják valsz nyáron ledarálom majd.

    • Cliffhanger az, amikor egy évad végén valami izgi dolog történik, és a folytatás, a megoldás csak a következő részben derül ki. De ha egy sorozat cliffhangerrel zárul, akkor a megoldás sose kerül képernyőre, és a néző sosem tudja meg.

  2. ezért nem merem elkezdeni nézni :S majd ha már biztos leszek a jó lezárásban akkor, de az lehet eltart évekig :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here