Főoldal Hírek Viasat 6 hírek: Magyarországon a Falling Skies

Viasat 6 hírek: Magyarországon a Falling Skies

3
Oszd meg!

Májusban sorozat-rajzás lesz a Viasat 3 testvércsatornáján, a Viasat 6-on, hiszen két olyan sorozat is bemutatkozik az elsősorban férfiaknak szóló csatornán, amiket már régóta várunk hazai képernyőre. Május 30-án, csütörtökön 22:00-tól debütál a kiváló Falling Skies, amiben a Földet elfoglalták a földönkívüliek, és egy maroknyi csoport küzd ellenállóként ellenük. Az Éghasadás-ban a főszereplő, Noah Wyle magyarhangja Alföldi Róbert lesz, aki a Vészhelyzetben is szinkronizálta már a színészt. Ryan Murphy horror-antalógiája, az Amican Horror Story is eltalál a hazai képernyőkre, az első adás Május 31-én, 22:00-tól lesz majd látható.

falling skies

Ezeken kívül több premiert tartogat még a Viasat 6: érkezik az Anglia határain című sorozat, május 15-től, szerda estére. Május 27-től, minden hétfőn 22:00-kor a Dexter hatodik évada lesz képernyőn, május 30-án, vasárnap pedig a Texas királyai, előtte egy nappal pedig az Amerikai határőrség (Border Security) is premier részekkel lesz képernyőn.

3 Hozzászólások

  1. Falling Skies-nak örülök nagyon, erre vártam már 2 éve, hogy valaki behozza hozzánk. Mondjuk nem tudom miért ,de én jobban az AXN-n tudom elképzelni. (vagy lehet azért mert az az egyik kedvenc “kábel”csatornám”hm….) :D
    Remélem azért a Viasat6 után lecsap rá egyik országos csatorna (TV2 ha lehetne NE!) sima Viasat vagy RTL Klub.

  2. De jó végre leagyje egy csatorna a Falling Skies-tot. Az első részét megnéztem magyar felíratosan és tetszett, de sajnos nem értem rá tovább nézni, de így inkább a magyar szinkronnal nézem meg. Egyébként Noha Wyle miatt néztem bele, mert úgy megszerettem a Vészhelyzetben.
    Tibi majd kiteszel egy emlékeztetőt május 30-án, hogy kezdődik a sorozat, mert elfogom felejteni. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here