Főoldal Érdekességek Címlapsztárok AnnaSophia Robb: Gimiről, Austinról és a szerelemről

AnnaSophia Robb: Gimiről, Austinról és a szerelemről

0
Oszd meg!

A bájos AnnaSophia Robb jelenleg azon drukkol, hogy a The Carrie Diaries megkapja a második évadát, és ezzel nincs is egyedül, ugye? Jó jel, hogy a magazinok is szeretik a bájos lányt, újabban a Seventeen Magazin címlapján pózol, akik megkérdezték tőle, milyen dolog az észveszejtően cuki Austin Butlerrel dolgoznia. “Az egyik legnagyobb kihívás a számunkra az, hogy szexik és kacérak legyünk a kamera előtt, mert csókolózni a forgatáson nem olyan mókás. De Austin annyira cuki! Folyton Vanessa Hudgensről mesél, őrülten szerelmesek. Nem hiszem, hogy én készen állnék ilyen szerelemre. Ők olyan sok időt beletesznek a kapcsolatukba, és én túl önzőnek érzem magam most“.

Anna Sophia Robb - Seventeen - 002

Azért a magazin komolyabb témákról is kérdezte Robbot, aki a középiskolai drámákról is kifejtette a véleményét, hiszen manapság egyre több olyan esetről hallani, amikor a fiatal lányok és a fiúk a testi zavaraik miatt szégyenkeznek. “Azt hiszem különösen a lányok aggódnak az ítéletektől. Amikor az ember a középiskolás, minden nagyobb bajnak tűnik, mint amilyen. Amint kikerülsz onnan, úgy érezheted mintha millió éve lett volna az egész. Szóval, ha az emberek elítélnek téged valamiért, kit érdekel? Mindenki azt hitte, hogy furcsa a gimiben“.

Habár Robb végigdolgozta a tinédzserkorát, mégis, járt iskolába, ismeri a gimnazista közeget. Annak idején, még 2009-ben erről így nyilatkozott az iskolai újságnak: “Néhányan félnek tőlem, de én tényleg egy nagyon kedves személy vagyok. Nem fogok megharapni senkit. Nem vagyok fontosabb diák, mint bárki más“. Ezt a szerény hozzáállását továbbra is tartja, és a továbbtanulást sem hagyta abba, 2012 óta a Stanford University hallgatója, miközben folyamatosan forgat. Igazi zseni ez a lány!

Anna Sophia Robb - Seventeen - 001

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here