Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Az ének iskolája – Promóciós fotók a tanárokról

Az ének iskolája – Promóciós fotók a tanárokról

2
Oszd meg!

Ma este indul az Ének iskolája, amit a Tv2 alaposan megtámogatott, mindenütt a műsort hirdette, a képernyő bal felső sarkától kezdve a saját gyártású műsorain át a különböző online és nyomtatott médiumokig. Eddig nagyon szimpatikus az, ahogy a műsort tálalják, de azért van bennem egy kis “félsz”, mert a The Voice sem az lett, aminek el akarták adni annak idején. Akárhogy is, én tuti megnézem az első adást, kritika pedig legkésőbb holnap várható a látottakról. Addig is, íme, pár fotó a tanerőről.

Az.enek.iskolaja-Friderikusz.Sandor-Tv2-001 Az.enek.iskolaja-Friderikusz.Sandor-Tv2-002 Az.enek.iskolaja-Friderikusz.Sandor-Tv2-003 Az.enek.iskolaja-Hajos.Andras-Tv2-001 Az.enek.iskolaja-Hajos.Andras-Tv2-002 Az.enek.iskolaja-Hajos.Andras-Tv2-003 Az.enek.iskolaja-Kiraly.Viktor-Tv2--001 Az.enek.iskolaja-Kiraly.Viktor-Tv2--002 Az.enek.iskolaja-Kiraly.Viktor-Tv2--003 Az.enek.iskolaja-Szandi-Tv2--001 Az.enek.iskolaja-Szandi-Tv2--002 Az.enek.iskolaja-Szandi-Tv2--003 Az.enek.iskolaja-Szulak.Andrea-Tv2--001 Az.enek.iskolaja-Szulak.Andrea-Tv2--002 Az.enek.iskolaja-Szulak.Andrea-Tv2--003

A fotók forrása: Tv2 Sajtóklub

5449 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Basszus, nem néztem be tegnap, így jól lemaradtam :(
    Mondjuk én nem is vártam a műsort ilyen koránra. Mindegy, majd elolvasom a kritikát és jövő héttől bekapcsolódok, elvégre is a Voice első adásáról is lemaradtam :), mégsem éreztem utólag, hogy olyan veszett nagyot vesztettem volna. (Pláne, hogy ott vagy 6 hétig ment a válogatás??)

    • A kritikámban linkeltem a gyerekek produkcióit, ha azokat visszanézed, akkor kábé “láttad” az egész műsort :) Itt csak két válogató adás lesz, aztán indul a tanítás.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here