Főoldal Hírek The Originals – Előzetes a Vámpírnaplók spinoffhoz

The Originals – Előzetes a Vámpírnaplók spinoffhoz

4
Oszd meg!

Jövőhéten mutatkozik be a The Vampire Diaries spinoff, a The Originals, amiben az ősi vámpírok játsszák a főszerepet, a helyszín pedig New Orleans. Amióta kiderült, miben mesterkedik a CW, folyamatosan “élvezte” a csatorna a támogatásom, kíváncsian vártam ugyanis mit hoznak ki az alapanyagból. Elnézve ezt a majd’ egy perces előzetest, eléggé csalódott vagyok, különösen Klaus viselkedésén. Annyira gáz dumákat vágtak tőle be ebbe a promóba: “Marcelnek mindene megvan, amire valaha is vágytam. Erő, hűség, család. Azt akarom, ami neki van. Király akarok lenni“…

Fogalmam sincs hirtelen mit gondoljak Klausról, első blikkre egy óvodás jut róla az eszembe ezen sorok alapján, akinek megtetszik Jánoska játéka, és úgy dönt, azzal akar játszani… Mindenesetre kíváncsi leszek a backdoor pilotra, jövőhéten érkezik a kritika. Addig is, ezen a promón lehet szörnyülködni.

4 Hozzászólások

  1. nem tudom, láttad-e már a tegnapi részt, abban volt Elijah-nak egy mondata, “it is such a hollow little life you lead, Klaus”, szerintem ezek után nem gáz, nem óvodás, hanem pont ez kell neki. én már nagyon kíváncsi vagyok a jövő heti részre.

    • Ma volt hozzá “szerencsém” … túléltem. (Tényleg jobb, ha nem írok kritikát erről a sorozatról. Hihetetlenül nagyot csalódtam).

  2. Én láttam a tegnapi részt, szerintem nem volt olyan vészes. Sokkal jobb rész volt, mint az évad elején vagy közepén. Legalább történt benne valami.
    Nekem valahogy nem jön be ez a spinoff. Előszőr amikor meghallottam még jó ötletnek tartottam, de az idő előrehaladtával egyszerűen már nem tetszik. Pedig tuti be fogják rendelni cw-á fejesei.

    • Minden évben van olyan, amire elsütjük a “tuti berendelik majd” jelzőt, aztán meg jól meglepődünk. Nem feltétlenül kiszámíthatóak a csatornák.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here