Főoldal Multimédia Video Demi Lovato: Heart Attack videoklip

Demi Lovato: Heart Attack videoklip

7
Oszd meg!

Egy hétten ezelőtt debütált Demi Lovato vadonatúj dalának, a Heart Attack-nek a videoklipje a VEVO-n, azóta pedig már több, mint tizennyolc milliós megtekintést produkált Miss Lovato. Ez nagyon jó eredménynek számít, pláne ha figyelembe vesszük azt, hogy a Give Your Heart a Break egy év, míg a Skyscraper másfél év alatt ért el nyolcvan millió feletti megtekintést, a Heart Attack pedig ezeknek az adatoknak az ötödét egy hét alatt máris teljesítette. Mese nincs, Miss Lovato már hatalmas tényező lett a zeneiparban.

Ami magát a klipet illeti, én egy kicsit jobbra, ütősebbre számítottam, viszont azt is figyelembe kell venni, hogy Lovató fájós lábbal állt a kamerák elé, ilyen állapotban pedig ez a teljesítmény is jónak számít. Úgy tűnik a Disney-“akkor is felvesszük ha bele is döglesz“-kiképzés végre valami pozitívat is eredményezett. Ó, azt pedig örömhírként fűzöm hozzá, hogy már egyre több magyar rádió játssza a Heart Attack-et, nemrég a Class FM-en hallottam, de a beszámolók alapján máshol is megy.

Demi Lovato Heart Attack videoklip

1477 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

7 Hozzászólások

 1. Nekem nagyon tetszik a dal és a klip is. Főleg a fekete festék Demi kezén, így nem látszanak a tetoválásai, főleg az az hatalmas ocsmány madaras. :P

 2. fú, múltkor hallgattam ezt a számot, kimondottan tetszik, pedig nem szeretem Demit, és úgy egyáltalán a Disney-s sztárokat. Mondjuk vicces, a legtöbbjükkel egy évben születtem (Miley, Demi, Selena), igaz az is, h Miley pár száma bejön, pl. amit a last song-ban énekelt, Selena Love you like a love song-ját pedig imádtam anno.

 3. Na ez a szám nagyon király! :) Yeahhh, mert nem vagyok annyira a lassú számok híve.
  A videoklip meg nekem tök mindegy, nem szoktam nézni őket, az érdekel, ami alatta szól: a hang és a hangzás!

 4. Jó szám, de nekem ez Demitől kevés, igaz kiereszti benne a hangját, de valahogy nekem megjátszósnak tűnik. Magyarán erőltet az egész klip és a dal is, hogy ő mekkora egy díva. Talán emiatt lett mostanában nekem ellenszenves, nem utálom, de szimpatikus volt két évvel ezelőtt, ennek ellenére majd a kreatív címmel ellátott DEMI lemezt meghallgatom.

 5. Nekem a klip nagyon hasonlít a Remember December-re, szóval kicsit több újítást vártam volna, és a fekete kezek sem jöttek be, viszont tetszett a hátrafogott hajas rész, az különleges volt szerintem. Jó látni, hogy szinte teljesen visszatért a régi stílusához, habár én imádtam a vörös és a szőke haját is, szerintem nagyon jól állt neki!
  Az én véleményem szerint Ő a legjobb ex-Disney énekes, Mileynak jó hangja van, és szeretem is Őt is, és a számait is, viszont Deminek a hangja valahogy… erős, átütő. Tudom, hogy sok ember nem ért velem egyet, viszont én még mindig tartom magam ahhoz, hogy Selenának nincsen hangja. Színésznőként szerettem a WOWP-ban, de inkább ne énekeljen, ha nincs mivel.
  xx N

  • Egyetértek, szerintem is ő a legjobb énekes az ex-Disney sztárok között, bár én Miley karcos hangját is nagyon szeretem, de utóbbi zeneileg – még? – nem múlta felül a Disney-korszakát.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here