Nyári darára ajánlom: The New Normal

  0
  Oszd meg!

  Utoljára Januárban írtam kritikát a The New Normal kapcsán, nemrég pedig véget is ért az első évad, a lezárást pedig a hétvégén meg is néztem. Az igazság az, hogy semmi újat nem tudnék hozzáfűzni a legutóbbi kritikámhoz, hiszen abszolúte nem változott benne semmi. A két meleg főszereplő közötti kémia továbbra is egyenlő a nullával, az utolsó részekben ugyanúgy bemutatták a meleg-lét nehézségeit – gondolok itt például arra, hogy egy meleg férfi nem lehet cserkész, – de emellett voltak poénosnak ítélt esetek, nyálas de szerethető családi szálak fontosságára építő elemek, és még a nagyi is kapott egy dögös pasit, Roxy pedig egyetlen rész leforgása alatt változtatta meg az egész életét.

  the new normal gay

  Tulajdonképpen a The New Normal nem váltotta meg a világot, de talán nem is ez volt a célja. Az viszont nagyon aranyos volt, hogy mennyi utalás volt a Glee-re, gondolok itt például arra, amikor Roxy kikelt, mennyire értelmetlen már az, ha egy tizenhat éves lány hatvanéves dalokat hallgat és szeret, emellett Bryan sorozatának volt egy Flinn nevű szereplője, egy pillanatra meg Artie klónja is feltűnt. Bryan karakterét pedig mintha egy az egyben Ryan Murphyről mintázták volna, gondolom ehhez meg az író tevékenyen hozzá is járult. Tetszetttek ezek a kikacsintások, és jó volt a Glee-univerzumól viszont látni Matt Bomert és John Stamost is.

  the new normal family

  Mindent összevetve a The New Normal egy szerethető, aranyos sorozat lett így a végére, amit tényleg mindenkinek ajánlok, különösen azoknak, akiket megfogott a Glee bohókás világa. Ami pedig a meleg témát illeti, kétségkívül bemutatta egy részletét a show, de eléggé elrugaszkodtak a valóság talajáról, a főszereplők közötti kémia hiánya pedig sajnos rányomta a bélyegét az egész széria hitelességére is, méghozzá egy negatív felhang kíséretében. Ennek ellenére én szerettem a sorozatot, és örülnék, ha kapna egy második évadot, de a nézettségi adatok figyelembevételével erre sok esély nincs. Akárhogy is, a lezárás megvolt, szépen elvarrták a végére a szálakat, így nem is mondhatok mást, adjatok neki egy esélyt, még akkor is, ha megvannak az alapvető hibái.

  UPDATE: Amit kifelejtettem: túl keveset kaptam Jayson Blair-ből. Annyira helyes, jóképű az a pasi, sokkal több jelenetet érdemelt volna. UGYE? :)

  Jayson Blair

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here