Főoldal Multimédia Promó Fotók & Poszterek Awkward 3. évad – Promóciós Fotók & Trailerek

Awkward 3. évad – Promóciós Fotók & Trailerek

4
Oszd meg!

Tegnap tért vissza az Awkward az MTV képernyőjére, és köszönhetően a bezsebelt People Choice Awards díjnak (legjobb kábeles komédia), a Teen Choice Awardnak (legjobb felfedezett: Beau Mirchoff) no meg a király nézettségnek, immáron nem tíz, hanem egy húsz epizódos évadot kaphatunk meg.

Az Awkward első évadát nagyon szerettem, a másodikat már kevésbé, az évadzáró meg olyan módon felbőszített, hogy nemhogy írni, még gondolni se akartam rá, éppen ezért bízom abban, hogy a harmadik évad az már egy fokkal jobb lehet. A megjelent promóciós videók és fotók alapján … hát, nem úgy tűnik, lévén belépett képbe egy új srác, Colin – a dögös Nolan Gerard Funk alakítja, – ráadásul a videó alapján Jenna még Jaket sem heverte ki, így azt hiszem az egész … nagyon … Kínos lesz. Amint elkészül a felirat, írni fogok a harmadik évad kezdetéről, addig is, íme, két videó és a promóciós fotók.

Awkward season3 promo - 001 Awkward season3 promo - 002 Awkward season3 promo - 003 Awkward season3 promo - 004 Awkward season3 promo - 005 Awkward season3 promo - 006 Awkward season3 promo - 007 Awkward season3 promo - 008 Awkward season3 promo - 009

2377 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

    • Röviden annyi, hogy Jennát választásra kényszerítették, ő pedig Matty mellett döntött, de úgy tűnik rögtön megbánta, amikor Tamara összejött Jake-kel, és elkezdtek smárolni. Ricky-ről pedig kiderült, hogy meleg, és egy bulin smárolt egy sráccal Sadie orra előtt. Asszem ennyi volt, amit érdemes felemlíteni az évadzáróból.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here