Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Április 18-án debütál “A Dal” paródia

Sajtóközlemény: Április 18-án debütál “A Dal” paródia

2
Oszd meg!

Szexi szoknyák, magas sarkak, hosszú hajak, csinos férfiak! Az Irigy Hónaljmirigy tagjai egy-egy paródia kedvéért gyakran bújnak női ruhába. A srácok elárulták, hogy  ugyan nem szívesen öltenek női kosztümöket, egy-egy ütős poén kedvéért azért bevállalják a macerás feladatot. A mirigyek egyetértenek abban, hogy a csajos szerepekben a legnehezebb a magas sarkú viselése!

001_euroilluzios-dalfesztival-irigy-honaljmirigy-a-dal

A Dal című műsor paródiájában Uszkó Laci kapta a legtöbb női szerepet. Uszi elárulta, férfiasságát nem sérti a sok smink sem.

„Az Euroillúziós Dalfesztiválon három női karaktert is én alakítok majd, Wolf Katit, Rúzsa Magdit és Novodomszky Évát. Engem nem zavar, ha női ruhába kell bújnom, annak ellenére, hogy a hétköznapi életben soha nem tennék ilyet! Ugyanolyan szerepnek tartom ezt is, mint a többit, abszolút nem ejt csorbát a férfiasságomon. Ami problémát okoz az a cipő: a legutóbbi klipben az öltöztetők egy olyan magas sarkút adtak rám, amiben csak rogyadoztam. Mostanra már készítettek nekem egy női cipőt, amelyben menni is tudok, szép a formája, megfelelő a sarokmérete, csak a mérete 43-as” – nevetett Uszi.  „Minden elismerésem a nőké, akik nap mint nap kecsesen sétálgatnak ezekben a borzasztó kényelmetlen cipőkben”- tette hozzá a billentyűs.

002_euroilluzios-dalfesztival-irigy-honaljmirigy-a-dal

Varga Győző, a zenekar másik oszlopos tagja egyetért Uszival abban, hogy magas sarkú cipőben egyáltalán nem lehet közlekedni.

„Bevallom, nem szeretem ha női karaktert kell játszanom, nagyon macerás, az a sok smink, meg a cipők… Általában tiltakozás övezi a zenekarban ezeket a szerepeket, de a paródiák így tudnak csak igazán viccesek lenni. Ahogy Uszi is mondta, a legnagyobb baj, hogy magas sarkúban lehetetlen közlekedni!” – mondta el Győző.

Ha kíváncsi az IHM csajos pasijaira, ne hagyja ki az Euroillúziós Dalfesztivált április 18-án, 20:15-kor az M1 műsorán!

003_euroilluzios-dalfesztival-irigy-honaljmirigy-a-dal

1045 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here