Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Top10 Hazai Celeb-Botrány: Kiszel Tünde top3 húzása

Top10 Hazai Celeb-Botrány: Kiszel Tünde top3 húzása

4
Oszd meg!

Őszinte leszek: soha nem hittem volna, hogy ezen az oldalon valaha Kiszel Tündéről fogok írni egy bejegyzést… Viszont, nézzünk szembe a tényekkel: mivel is lehetne a legméltóbban zárni ezt a cikksorozatot, mint Magyarország legnagyobb botránykirálynőjével, azaz Kiszel Tündével? Tudom, a legtöbben mélyen megvetik, és ki nem állhatják Kiszelt, egy dolgot azonban el kell ismerni: ez a nő vérprofi. Évek óta megél abból, hogy kábé semmit sem csinál, és mégis, mindenki ismeri a nevét, azt a bizonyos naptárát pedig folyamatosan veszik az emberek. Az pedig, hogy utóbbit poénból teszik-e édes mindegy, a pénznek ugyebár nincs illata, ha meg Kiszel kezébe vándorol, akkor miért érezne ő rajta bármit is? (Igen, anno, régen osztály-karácsonykor poénból Kiszel Tünde naptárat ajándékozott egymásnak két srác, miközben az egész osztály sírva röhögött).

Kiszel Tunde 01

Szerintem egy élet kevés lenne arra, hogy az ember számba vegye azokat az eseteket, amikor Kiszel Tünde valamilyen botrányos dolgával a címlapokra került. A legemlékezetesebbnek inkább három esetet említenék: amikor 2008-ban Nagy Sándor egy tál aprópénzzel fizette ki őt, miután csak díjazás fejében volt hajlandó részt venni a műsorban – ami valahol érthető is, nem? – ezek után pedig Kiszel revansot vett, és egy marék aprópénzt vágott Nagy Sándor arcába Joshi Bharat műsorában. A dobogó második helyére tenném azt, amikor beperelte Fluort, aki illuminált állapotban fejezte ki gondolatait a naptárkirálynőtől, mire “őfelségével” (jesszus, ezt fájt leírnom, de gondolatban jól hangzott) peren kívül megegyeztek, Fluor Tomi pedig másfélmilliót pengetett le. Számomra a legbotrányosabb kétségkívül az volt, amikor Gerencsér Tomival elkészítette az első – és remélhetőleg egyetlen, – videoklipjét, aminek “Nézem, érzem” a címe. Akárhányszor meglátom, belőlem ez a klip és a dal kőkemény röhögőgörcsöt vált ki, de tudom, sokatok számára ez a dal és a videó felél egy atombombával, így a megtekintés saját felelősségre:

Így a cikk lezárásaként pedig idéznék egyet, méghozzá TheCSILLAG70 kommentjét a Youtube-ról: “Tünci, Istennő vagy. Nyugodtan fogok most már aludni azzal a tudattal, hogy végre nekünk is van tömegpusztító fegyverünk“…

Kiszel Tunde 02

4 Hozzászólások

  1. Az is volt hogy elment egy rendezvényre azt hiszem az Operabál volt de nem vagyok benne biztos lényeg hogy nem engedték be mert nem volt meghívva és ki volt nagyon akadva. Minden eseményen ott van csoda hogy a Nagy duettbe még nem énekelt.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here