Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Véget ért a negyedik Szombat Esti Láz

Véget ért a negyedik Szombat Esti Láz

15
Oszd meg!

Három celeb és párja maradt talpon a Szombat Esti Láz fináléjában, a győzelemért pedig Varga Izabella, Vastag Csaba és Szilveszter Gazda küzdött. Meg mertem volna esküdni, hogy utóbbi nyeri majd meg a műsort, hiszen annyiszor mentették már meg a nézők a kieséstől, így elképzelni sem tudtam, hogy ne ő legyen a győztes. B-variációként persze gondoltam Vastag Csabára is. Azonban az, hogy Varga Izabella győzzön, mint opció fel sem merült bennem. Az RTL-csoport műsoraiban nők nem nyerhetnek meg semmit, de próbálkozni azért lehet. Akárhogy is, én Izát kiáltottam volna ki győztesnek, hiszen nagyon jól lenyomta a táncokat, nőként amúgy is nehezebb dolga volt a színpadon, ráadásul aki a negyedik X felett így mozog, az mindenképp elismerést érdemel. Akárhogy is, én már annak is örülök, hogy nem Szilveszter Gazda lett a győztes, Vastag Csaba pedig helyes, szóval megérdemli.

Varga Izabella Szombat Esti Laz

Korábban nem voltam rajongója a Szombat Esti Láznak, de a negyedik széria megszerettette velem. Persze, az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nálam minden adás körülbelül lement húsz perc alatt, hiszen csak a produkciókat néztem meg, a zsűri véleménye, a nyeremények meg Lilu és Csonka András idióta kérdései teljesen hidegen hagytak. Mindenesetre az valahol zseniális, hogy húsz perc érdemi tartalomra rá tudnak húzni száz perc unalmat, ráadásul azt több, mint hatszáz ezer ember végig is nézi. Azért az RTL tud valamit. Akárhogy is, ha lesz következő évad – és miért ne lenne, – azt is biztos nézni fogom. Mármint, a táncokat. Ja, és azért gratulálok Vastag Csabának, mert kétségkívül nem mozgott rosszul … és micsoda látványt nyújtott a színpadon :)

Vastag Csaba Szombat Esti Laz

1320 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

15 Hozzászólások

 1. Nem nézem mióta Tóth Gabiék kiestek,de már nem is fogom. Szilveszter ott a legrosszabb és még mindig bent van. :S

  • Pedig bele is írtam a postba :) Egyébként egyetértek, Szilveszter Gazda volt a legbénább, mégis, meddig eljutott :/

 2. Én is örülők hogy Vastag Csaba nyert. Én attól féltem hogy Szilveszterék nyernek de nem így lett és helyettük a döntőbe szerintem a döntőben Tóth Gabiénak kellett volna lennie. A kiesett versenyzők táncai közül Tóth Gabiék produkciója volt a legjobb és a profi táncosok produkciója is tetszett. A dalok pedig nagyon jól szóltak.

 3. Izáéknak szurkoltam, és tök igazságtalan. Vastaggal megint megnyerettek egy műsort.. Nekem akkor is Iza a győztes, nagyon jól táncolt hétről-hétre!

  • Miből gondolod, hogy “megnyerették” vele? Mármint, mi haszna lenne abból az RTL-nek, ha Vastag nyeri? Előnyösebb lett volna, ha Iza győz, és akkor elmondhatják, “végre, van női nyertesünk is”.

 4. Én is Izáéknak szurkoltam és ha valóban a táncot kellene nézni (mert azt kellene – táncos műsor) akkor nekik kellett volna nyerni. Ez a baj a magyar tehetségkutató műsorokkal, hogy soha nem az nyer aki valóban a legjobb és aki meg érdemelné hanem az akiért rajonganak a magyar fiatalok. Jó Csabi megnyerte, de ha bele gondolunk nem ér el vele semmit, van egy díja. hűűűha. Sokkal nagyobb nyeremény az ha valaki valóban meg tanult táncolni!! Iza pedig tényleg megtanult!

 5. Én is Izáéknak szurkoltam.Egyébként az RTL-nek könnyű dolga volt hogy sikeres legyen a műsor hiszen a tv2 már unalomig ismételt részek mentek szombat esténként a kábelcsatornáin meg az unalomig ismételt sorozatok.És az RTL-is ügyesen csinálta hiszen szombat esténként direkt olyan filmeket vetítetek amit már unalomig ismételtek,így nyilvánvalóan a nép többsége az RTL2re kapcsol és a szombat esti lázat választja.Arról meg nem beszélve hogy az ilyen műsorok mindig is sikeresek voltak!

  • Múlt héten országos tv-premierként a Simpson család film volt az RTL Klubon a Szombat esti lázzal egy időben, szóval nem feltétlenül igaz az, hogy mindig unalomig ismételt cuccot adtak. Oké, tegnap a Beverly Hillsi-zsaru a tv2, a Reszkessetek betörők 3 meg az RTL-en … viccnek is rossz 2013-ban főműsoridőben lennie.

 6. Mikor decemberben közölték, hogy Csabika biztosan táncikálni fog( rajta kívül nem közöltek neveket akkor) én már akkor tudtam, hogy a krumpliorrú bájgúnár nyeri meg a műsort…kiszámítható volt az egész. Két adással le vagyok maradva, de nem is baj.

  • Szeretem az összeesküvés-elméleteket, ezért kérlek, avass be, miért voltál biztos abban, hogy ő nyeri meg? És mitől vált kiszámíthatóvá? Oké, lehet, hogy az értékeléseknél csepegtették a zsűritől vagy a műsorvezetők adtak félreértelmezhető jeleket? Mert azokról totál lemaradtam.

 7. Nem, senki nem tett utalást, egyszerűen Csabikának van a legnagyobb rajongó tábora a nők körében. Pontosabban az ilyen műsorokba rendszeresen szavazó nők körében. Az ő gázsija volt a legmagasabb, ez azért kiszivárgott. Kereskedelmileg ő ér a legtöbbet, az adu ász. Biztosra mentek vele, a 2. legnépszerűbb az Izabella. Tánc nélkül is ez lett volna a sorrend. Plusz egész héten lehetett szavazni a drága Csabikára ( is). A gazda volt a bohóc, akin elborzadtak az emberek, kellett egy tenyeres talpas. Az igazi falusi gazdával ez az alak köszönő viszonyban sincs.

 8. Én csak abból indultam ki, hogy majdnem kétszázezer rajongója van csabának a face-n. nem néztem a többiekét, de sztem ezt a számot csak Schoberték tudják felülmúlni (hehe, jövőre nevezzenek be ők is egy ilyen műsorba :D). szóval már ebből lehetett látni, ki lesz a győztes.
  egyébként ez a Voice-nál is bejött, a végén már mindig néztem, melyik versenyzőnek mennyi fb-lájkja van, és hűen tükrözte az eredményeket, így tudtam már előre, h pál dénes nyeri majd

  • Nem lepne meg ha beraknák valamelyiket egyébként :) Az FB-nézés meg jó módszer, nekeme ddig eszembe se jutott.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here