Főoldal Kritika és Értékelés FilmKritika Munkával szerzett pasi (2010) a szerethető giccsparádé

Munkával szerzett pasi (2010) a szerethető giccsparádé

1
Oszd meg!

Fogalmam sincs miért, de nekem tetszett ez a film. Pedig logikusan belegondolva abszolút semmi okom nem volt arra, hogy nekem ez bejöjjön, mert annyira közhelyparádé volt az egész, amit alapjáraton nem szoktam díjazni. És mégis, valahogy működött, mert felnevettem rajta néhányszor, voltak aranyos jelenetei, és végtelenül szurkoltam a főhősnek, holott tudtam, ha a való életben ismerném Lane Danielst, akkor a hideg kirázna tőle. Ritkán vannak egy filmmel szemben ennyire többrétű érzéseim, és ez tulajdonképpen tetszik. Szeretem, amikor önmagamat is képes vagyok meglepni valamivel.

Munkaval szerzett pasi - Hilary Duff - 01

A Munkával szerzett pasi amúgy nagy vonalakban arról szól, hogy van egy lány, aki szeretne menő újságíró lenni a Cosmopolitan Magazinnál, no meg örülne, ha végre be tudna pasizni. A kettőt sikerül kombinálnia, amikor feladatot kap a Cosmótól: dolgozzon egy Wall Street-i irodában öltönyös pasik között, akik közül majd megtalálja az igazit, és ez mekkora címlapsztori. A poénfaktor pedig többek között az akar lenni, hogy Lane nem ért a pénzügyhöz, ráadásul belezúg egy pincérbe, aki minden, csak nem öltönyös pasi…

Munkaval szerzett pasi - Hilary Duff - 002

Igen, tudom, elég gáz az egész, de mégis, van benne valami. Avagy, inkább pontosabban fogalmazok. Nem valami, hanem valaKi és ez nagy különbség. Hilary Duff már régóta nagy kedvenc, többek között a Lizzie McGuire sorozat miatt, így egyszerűen képtelen nem voltam nem engedni a kísértésnek, amikor rátaláltam erre a filmre. Remekül passzolt Duffra a karakter, és annyira jól játszotta el, amennyire ezt maga a szerep megengedte. Mert azért azt valljuk be, az írók nem alkottak egy hű de nagy szerepet, és az egész filmet átjárta az a jól ismert romantikus limonádé feeling, ami vagy bejön az embernek, vagy nem. Alapjáraton nekem sok mindenen múlik az, hogy éppen van-e kedvem meginni ezt a kesernyés itókát, de ha Hilary Duff szolgálja fel, akkor azért mégsem ellenkezem…

kinopoisk.ru

Persze, Duffon kívül volt még jó pár ismertebb arc a sztoriban. Dögös pasinak rögtön Chris Charmack (Narancsvidék) és Matt Dallas (Kyle XY), akiken nem győztem ámulni. Alleluja bejött a képbe Jennifer Coolidge is, én pedig már azon képes vagyok röhögni, ha csak megszólal az a nő, mert egyszerűen imádom “Stifler mamájának” a humorát. A nagy meglepetés számomra kétségkívül Jamie Pressly volt, aki most nagyvilági asszonyként jelent meg előttem, de én még mindig A nevem Earl nagyszájú csórójaként látom őt magam előtt. Szóval, elmondhatom azt, hogy bár a történet nem volt a legjobb, de akadt benne egy-két nem várt fordulat, a színészek pedig szerintem kihozták a maximumot ebből a nem túl jó alapanyagból.

Munkaval szerzett pasi - Hilary Duff - 003

Értékelés: 6/10
Ha nem Hilary Duff lett volna a főhős, akkor szerintem meg se nézem, így a színész-imádatom alapjáraton felvitte a pontozást is. Ettől eltekintve úgy érzem nem vesztettem sokat azzal, hogy végignéztem ezt a filmet, de máskor biztos nem fogok ilyesmire vetemedni. Szombat délutáni matinénak szerintem tökéletesen megfelel, de amúgy sima csajfilmként aposztrofálnám, amit a heteró srácok messziről kerüljenek el. Egy szó, mint száz, ha nincs jobb dolgod, nézd meg, de ha nem teszed meg, akkor se vesztesz semmit. Azt pedig gondolom mondanom sem kell, hogy Hilary Duff rajongóinak kötelező a megtekintés.

3979 <- Az összes oldalletöltés 2 <- A mai adatok

1 hozzászólás

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here