Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Top10 Hazai Celeb-Botrány: István Dani élőben aláz

Top10 Hazai Celeb-Botrány: István Dani élőben aláz

11
Oszd meg!

2009 október 20-án a Reflektor adása nem a hétköznapi módon zajlott le. Az RTL Klub celeb-figyelő műsorát István Dani vezette, egy bekapcsolt mikroport miatt azonban a kisfilmek alatt kristálytisztán lehetett hallani, amint István Dani élő adásban, gunyoros módon a kollégáinak kommentálja az eseményeket. Deutch Anita színésnzőt leöregezte, és szerinte nem lenne hülyeség, ha lefogyna. Király Linda kisfilmjét “Ez lesz a pusztulás netovábbja, csak szólok” felvezetéssel kezdte, majd simán ledisznózta az énekesnőt. Ördög Nórát dícsérte, de megjegyezte, bántóan sokat szerepel a képernyőn.Érdemes megnézni az ominózus adást, sok komment elhangzik még benne:

Természetesen már akkor nagy port kavart a dolog, hiszen nem hétköznapi az, ha ilyen módon, élőben alázza a celebeket annak a műsornak a vezetője, aki arra van szerződve, hogy eladja a műsort a nézőknek, és ezáltal is emelje az RTL-közeli celebek ázsióját. Igazából itt nem is az volt a probléma, hogy István Dani kommentálta a dolgokat, hanem az, hogy élő adásban tette, és tulajdonképpen abba a kézbe harapott bele, ami etette őt. Persze, nem direkt csinálta, véletlen volt az egész, de ez akkor sem mentesíti őt a felelősség alól.

Az eset után a műsorvezető közleményben kért elnézést azoktól, akiket élőben alázott. Deutch Anita, a Barátok Közt színésznője eképpen reagált: „Az egész esetet nem kívánom kommentálni, mindenki eldöntheti, kire nézve kínos ez. Aki látja, tudja, hogy ez kit minősít”. Több sértett nem reagált a dologra, Király Linda azt sem tudta, kicsoda István Dani. Ördög Nóra szintén közleményben reagált annak idején, őt nem zavarta a dolog: „Nyilván minden műsorvezető rémálma, ami Danival történt. Amikor bemikroportozva ülünk, elhangzanak olyan dolog, ami nem a nézőknek szól. Viccesnek tartom, és nem hiszem, hogy bárki komolyan vette. Rólam nem mondott semmi olyat, ami bántó lenne, amin meg lehet sértődni. Szegény Danival esett meg ez, fel is hívom, hogy mennyire sajnálom.

István Dani

Mint írtam, István Dani egy közleményben kért elnézést, de elég szűkszavúan fogalmazott: „Végtelenül sajnálom, ami történt és bízom benne, hogy a sztárok, akiken viccelődtünk nem sértődnek meg, hiszen többükkel baráti kapcsolatot ápolok. Tanulság számomra, hogy a stúdiótérben csak olyat szabad mondani, ami a képernyőn is vállalható. A jövőben e szerint járok el.”

Az esetnek nem lett komolyabb következménye, István Dánielt nem rúgták ki azonnal az állásából, igaz, újabban már nem ő, hanem Mádai Vivien vezeti az RTL népszerű celeb-híradóját. Ti mit gondoltok az esetről?

3210 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

11 Hozzászólások

 1. ah, ez semmi a drágalátos Lilu ominózus “szopjatok le mind” beszólása után. azóta mindig ez jut róla eszembe, akármikor is meglátom

  • De ez nem ment le élő adásban. Ezek csak hülyülések, próbák voltak a kamerák előtt, amiket egy “jóindulatú” munkatárs közzé tett a neten. Azért kicsit más kategória. Persze, ha ezt így leadják, na az lett vna a gáz.

   • Hülyülések? nos, ha csak ártatlan hülyülések is, akkor is elmond a nőről mindent. én nem így szoktam hülyülni. amúgy azt hittem, h ezek is élő adásban mentek le.

    • Na igen, ha egy nő így beszél az minden, csak nem szép. Balázsnak is vannak hasonló “vicces” videó. Tényleg csak az szól mentségükre, hogy ezek nem mentek le adásban.

  • Ági. Egyértek, nem sok magyar celeb (???), fog sincs milyen szót használják, van, akit Lilunál jobban utálok, sőt… Oké, utálok, erős szó, de szerintem határtalanul buta az a nő és én nem tudom elviselni.

   István Dani meg, ciki. A mai világban – sajnos – mindenki kibeszél mindenkit, még én is, mi is. Az persze már más, ha egy hiba miatt egy egész ország hallja azt :/

 2. Egyébként akit érdekel és nem tudná Mádai Vivien most forró nyomon riporterként dolgozik.István Dani meg a szombat esti láz,xfactor bemondója lehet,ezt onnan sejtem mert amikor pl.a szombat esti lázban egy versenyző következik akkor egy férfi hang mondja be a nevüket és olyan mint István Dani hangja?A Mádai Vivient meg onnan tudom mert szoktam nézni a forró nyomont.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here