Főoldal Hírek Gregory Smith szerint felesleges egy Everwood-Film

Gregory Smith szerint felesleges egy Everwood-Film

4
Oszd meg!

Most, hogy sínen van a Veronica Mars mozifilm, egyre több véget ért sorozat esetében merül fel a kérdés, lehet-e belőle film verzió. Most például az Everwood kapcsán kérdezték meg a főszereplőjét, Gregory Smith-et, hogy ő mit szólna ahhoz, ha egy filmben folytatódna a széria. Annak idején az Everwood a WB műsorán szerepelt, négy évadot élt meg. A kritikai sikere nagy volt, Emmy díjra is jelölték, a nézettség azonban folyamatosan csökkent, ezért kaszálta végül a csatorna.

Everwood -  Gregory Smith

Kifejezetten nem gondoltam a folytatásra. Úgy érzem elmondtuk a történetünket, és lezártuk azt.” – nyilatkozta Gregory Smith, aki Ephramot, a zongoristának készülő problémás tinédzsert alakította, majd hozzáfűzte – “Nyilvánvalóan mindenki számára szomorú a továbblépés, de legalább tudtuk, hogy vége lesz, és aszerint terveztünk. Kaptunk a befejezéshez egy történetet, szemben azzal az elgondolással, hogy visszatérhetünk egy újabb évaddal. Nem voltak elvarratlan szálaink, de szeretném elmondani, milyen jó lenne újra együtt dolgozni azokkal az írókkal és színészekkel. Imádtam a velük eltöltött összes percet”. Ami az elvarratlan szálakat illeti, sokáig esélyes volt az, hogy az Everwood kapjon egy ötödik évadot. Akkoriban egyesült az UPN és a WB, és létrejött a The CW csatorna, aminek a hivatalos oldalán egy ideig szerepelt is az Everwood (itt a képi bizonyíték), mint folytatódó széria, de végül az utolsó percben a kasza mellett döntöttek.

Everwood - Emily VanVamp

A Revenge elkészítésének korai szakaszában az Everwood hősnője, Emily VanCamp is elmondta a véleményét Amy Abbott, azaz a sorozat-béli karaktere jövőjével kapcsolatban: “Amy boldogan él együtt Ephrammal. Valószínűleg van pár gyerekük. Ephram egy híres zongorista, Amy pedig nagyszerű anya, aki nőjogi aktivistaként tevékenykedik, és gyakran ellátogatnak Everwoodba”. Erre a gondolatmenetre reagált Gregory Smith is: “Ez elég jól hangzik. Azt gondolom Ephram nagyon boldog lenne vele. Ha ellátogatnak Everwoodba, akkor azon gondolkodom, hol élhetnek igazából. Talán Mauin, vagy valamelyik trópusi paradicsomban?” – fűzte tovább egykori kolléganője gondolatmenetét Gregory.

Jelen állapotban tehát úgy tűnik, hogy nem lesz Everwood mozifilm, pedig én örülnék, ha lenne. És ti? Szívesen látnátok azt, mi lett az Everwood szereplőivel évek múltán?

Everwood - Emily VanVamp - Gregory Smith

4 Hozzászólások

  1. Imádtam a sorozatot, szóval nagyon kíváncsi lennék. Amúgy én nem mondanám, hogy tök jó vége lett, nekem még voltak kérdéseim, hogy most mi lesz hogy lesz o.O :D

  2. Nem rossz ötlet. Én szerettem a sorozatot is, szóval ha lenne film is, akkor azt is tuti megnézném. :P

  3. Tudom, elég régi a téma, de azért én hozzá tenném, hogy szerintem elég jól be lett fejezve a történet. Nem hiszem hogy elvarratlan szálak maradtak volna, mivel a film egy Apa-Fiú kapcsolatát mutatja be, életüket és környezetüket. Persze felmerül a kérdés mi lesz a Nagy szökével és a szemüveges csajszival, de ezek majdnem egálba vihető azzal, hogy a sarki boltban milyen tejet lehetett kapni(hőkezelt vagy sűrített :P). Az Apa meglelte a boldogságot, jó kapcsolata lett a helyiekkel, és a fiával is helyre jöttek a dolgok, mig a Fiú sok év várakozás, pár pofon, és sok dráma után azzal élheti az életet akivel mindig is szerette volna.
    Lehet ez sok embernek befejezetlen, és szeretnének többet(amit meg tudok érteni, mivel tonnányi animét nézek, mellettük ehez hasonló sorozatokat keresek, vagy akár filmet, de hála ennek a mániámnak jobban megtudom érteni a sorozatok végét), de az csak rontana az összképen, eröltetett lenne, mivel egy jó sorozathoz az is kell, hogy tudjuk mikor kell abba hagyni és ezt ők elérték :D

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here