Gregory Smith szerint felesleges egy Everwood-Film

  4
  Oszd meg!

  Most, hogy sínen van a Veronica Mars mozifilm, egyre több véget ért sorozat esetében merül fel a kérdés, lehet-e belőle film verzió. Most például az Everwood kapcsán kérdezték meg a főszereplőjét, Gregory Smith-et, hogy ő mit szólna ahhoz, ha egy filmben folytatódna a széria. Annak idején az Everwood a WB műsorán szerepelt, négy évadot élt meg. A kritikai sikere nagy volt, Emmy díjra is jelölték, a nézettség azonban folyamatosan csökkent, ezért kaszálta végül a csatorna.

  Everwood - Gregory Smith

  Kifejezetten nem gondoltam a folytatásra. Úgy érzem elmondtuk a történetünket, és lezártuk azt.” – nyilatkozta Gregory Smith, aki Ephramot, a zongoristának készülő problémás tinédzsert alakította, majd hozzáfűzte – “Nyilvánvalóan mindenki számára szomorú a továbblépés, de legalább tudtuk, hogy vége lesz, és aszerint terveztünk. Kaptunk a befejezéshez egy történetet, szemben azzal az elgondolással, hogy visszatérhetünk egy újabb évaddal. Nem voltak elvarratlan szálaink, de szeretném elmondani, milyen jó lenne újra együtt dolgozni azokkal az írókkal és színészekkel. Imádtam a velük eltöltött összes percet”. Ami az elvarratlan szálakat illeti, sokáig esélyes volt az, hogy az Everwood kapjon egy ötödik évadot. Akkoriban egyesült az UPN és a WB, és létrejött a The CW csatorna, aminek a hivatalos oldalán egy ideig szerepelt is az Everwood (itt a képi bizonyíték), mint folytatódó széria, de végül az utolsó percben a kasza mellett döntöttek.

  Everwood - Emily VanVamp

  A Revenge elkészítésének korai szakaszában az Everwood hősnője, Emily VanCamp is elmondta a véleményét Amy Abbott, azaz a sorozat-béli karaktere jövőjével kapcsolatban: “Amy boldogan él együtt Ephrammal. Valószínűleg van pár gyerekük. Ephram egy híres zongorista, Amy pedig nagyszerű anya, aki nőjogi aktivistaként tevékenykedik, és gyakran ellátogatnak Everwoodba”. Erre a gondolatmenetre reagált Gregory Smith is: “Ez elég jól hangzik. Azt gondolom Ephram nagyon boldog lenne vele. Ha ellátogatnak Everwoodba, akkor azon gondolkodom, hol élhetnek igazából. Talán Mauin, vagy valamelyik trópusi paradicsomban?” – fűzte tovább egykori kolléganője gondolatmenetét Gregory.

  Jelen állapotban tehát úgy tűnik, hogy nem lesz Everwood mozifilm, pedig én örülnék, ha lenne. És ti? Szívesen látnátok azt, mi lett az Everwood szereplőivel évek múltán?

  Everwood - Emily VanVamp - Gregory Smith

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here