Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Kisvárosi Gyilkosságok

Sajtóközlemény: Kisvárosi Gyilkosságok

0
Oszd meg!

Angliában különös az időjárás. A nap kéthavonta egyszer süt, az esernyő pedig legalább annyira a britek öltözködésének részévé vált, mint hogy reggelenként cipőt húznak. A Universal Channel dramedyjében azonban érdemes különösen felkészülni a zord környezetre, Midsomer városának életét ugyanis különös gaztettek forgatják fel. 15. évadával tér vissza a képernyőre a matuzsálemi korba lépett produkció, a Kisvárosi gyilkosságok!

Adott egy borús hangulatú, apró település, ami első pillantásra épp olyannak tűnik, mint bármelyik falu, lakosai megszokott rutinjuknak megfelelően éldegélnek, időről-időre azonban beüt a krach. Váratlanul, keményen és ott, ahol a legjobban fáj.  A háborítatlan táj és az elképesztően bizarr gyilkosságok kettőssége teszi igazi unikummá a szériát, ami sötét humort garantál minden nézőnek. A halottaiból visszatérő öngyilkostól kezdve megismerkedhetünk egy paranoid alvajáróval is, aki éjszakánként öntudatlan sétára indul, az útját pedig felkoncolt hullák jelzik.

kisvarosi_gyilkossagok_3_0

Az új évadban sem leszünk híján meglepő eseteknek, az április 7-én érkező részekben visszatér a horrortörténetek egyik megkerülhetetlen alakja, a fejnélküli lovas, láthatunk majd egy klasszikus bosszúhadjáratot, illetve egy csillagászt, akit fejbe kólint az általa olyannyira szeretett világegyetem. Mégpedig egy meteorittal. Napjaink legnépszerűbb vérengzői, a modern vámpírok egy csoportja is tiszteletét teszi a produkció hamarosan érkező szezonjában, így idén is bebizonyosodik, nem véletlenül nevezik a sorozatot a brit Esküdt ellenségeknek.

A Kisvárosi gyilkosságok főhőse a tapasztalt zsaru, Tom Barnaby, akinek minden tapasztalatára és türelmére szüksége van ahhoz, hogy felgöngyölítse az elsőre hihetetlennek tűnő bűntetteket, amikben olyan színészlegendák asszisztáltak az elmúlt etapokban, mint A Gyűrűk Ura és A Karib-tenger kalózai sztárja, Orlando Bloom.

A régi környék tárt karokkal várja az új nézőket is, az izgalmak pedig garantáltak, hiszen minden bokorban vérszomjas pszichopaták bujkálnak Midsomer városában.

1636 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here