Főoldal Multimédia Video Visszatért a Jonas Brothers! Íme, az új videoklip!

Visszatért a Jonas Brothers! Íme, az új videoklip!

5
Oszd meg!

Végre, új dallal jelentkezett a Jonas Brothers, a Pom Poms-hoz pedig a héten debütált a videoklip, ami máris meghaladta a másfél milliós megtekintést. Azt kell mondjam, jót tett a tesóknak ez a pár éves pihenés, hiszen nem csak a várakozásaimat múlták felül ezzel a dallal, hanem úgy érzem sikerült fejlődniük is zenei téren. Ami magát a videoklipet illeti, hozták a tipikus Jonas Brothers feelinget, csak mintha most már egy másik korosztályt akarnának megcélozni, és a képanyag is ehhez igazodott. A sok kacér hölgy mutogatása a videóban végül is illeszkedett a dalszöveghez, de jobban díjaztam volna, ha inkább a gospel kórusból látok és persze hallok többet. Mindent összevetve örülök a Jonas tesóknak, és persze alig várom az albumot :)

5 Hozzászólások

 1. Ohh régi nagy kedvenceim :) örülök, hogy vissza tértek, és remélem nem tűnnek el majd megint. Várható lesz majd egy új album is? ^^ :)

  • Igen, lesz ötödik albumuk, de nem a Hollywood Records adja ki őket, mint eddig. Megjelenési időpont és albumcím egyelőre nincs hivatalosan megadva, de én nyárra saccolnám :)

   • A lehető legjobb döntés volt az “elválásuk” a Disneytől meg a Hollywod Recordstól. Mondjuk annak nem örülök, hogy minden videoklipjüket törölte a HR és most újra fel kellett tölteniük a VEVO csatornájukra, de szerintem hosszú távon megéri. Most teljesen függetlenek, saját a lemezkiadójuk (a Pom Poms klip leírásában már ott is van a Jonas Brothers Recording LLC megjelölés), a banda pedig jobb, mint fénykorában.

    Minden esetre egy kicsit meglepő volt, hogy nagyon gyorsan elterjedt a visszatérésük híre. Twitteren még azt is sikerült elérni, hogy világtrend legyen az új dal, na meg folyamatosan írják a hivatalos profiljukon, hogy iTunes-on minden országban úgy fogy, mint a cukor :P

 2. Vagy másfél hete tuti nem jártam erre.:S Van, mit visszaolvasnom. :D :D

  Viszont én kérem vissza a régi Jonas Brotherst, nekem ez nagyon nem jön be.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here