Főoldal Oldal Blog Ünnepel a Blog: Túl a kétezredik bejegyzésen

Ünnepel a Blog: Túl a kétezredik bejegyzésen

4
Oszd meg!

Ma több ünnepelni valóm is akadt a Media Addict kapcsán, ráadásul mindez szinte egyszerre torlódott fel. Elsősorban mindegyikért Nektek lehetek hálás, hiszen csak magamnak biztos nem szerkeszteném az oldalt. Remélem nem veszitek dicsekvésnek, ha leírom az elmúlt 24 óra négy fénypontját. Mert nem annak szántam, csak szerettem volna veletek is megosztani az örömöm. Íme, ezek az események zajlottak le a Media Addict életének elmúlt huszonnégy órájában:

Már 2.000 cikk olvasható a blogon, a bejegyzések 19%-a a “Hírek” kategóriába került besorolásra. A legtöbb cikk azonban mégiscsak kritika formájában született meg. A kétezer cikk 16%-a epizódkritika, 6.6% a filmekről szól, 6.5% pedig a sorozatok első részeit elemzi.

– A hozzászólások is egészen kerek számot értek el, eddig 18.500 komment érkezett. Kiszámolva ez azt jelenti, hogy minden bejegyzésre jut kilenc hozzászólás – persze ez csak statisztikai adat, vannak olyan postok, amik jobban felkeltik az érdeklődéseiteket, és vannak, amik kevésbé. A legtöbb hozzászólás eddig a “Vendégkönyv” topikba érkezett, összesen 86. A második helyen végzett 64 hozzászólással az igencsak botrányosra sikeredett “Magyarországra látogat Ian Somerhalder” cikk, a harmadik pedig “A Dal 2013: Az első középdöntő” Élő Blogja lett, 61 kommenttel.

– Az elmúlt egy hétben az oldalon az átlaglátogatottság kereken 1.002 fő volt, és most először fordult elő az, hogy tartósan ilyen magas értékeket mutatott a látogatottságszámláló. Azt hiszem ez is azt jelzi, hogy többeteket érdekelnek az itt megjelent írások, aminek nagyon örülök :)

A Facebookon is átléptük a 300 főt, ugyanis már ennyien lájkoltátok a Media Addict Facebook oldalát. Utóbbira egyébként igyekszem egyre aktívabban kiírni pár dolgot, de mostanában úgy veszem észre, hogy a napi 2-3 kiírás ott is megvan, de az Facebookról sajnos nem tudok statisztikát megosztani veletek, nem értek én annyira hozzá.

Ezek tehát a mostanáig elért eredmények, és mint mondani szoktam, a határ a csillagos ég. Már csak abban bízom, hogy a régi, és az új látogatók is jól érzik majd magukat az oldalon :)

4 Hozzászólások

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here