Sajtóközlemény: Kigyúrt Rómeók és nagymellű Júliák

  2
  Oszd meg!

  Pálmafák, napsütötte tengerpart, egy törött whiskey-s üvegbe lépett káromkodó fiatal. Igen, április 7-én visszatérnek kedvenc brit fiataljaink, akik pusztító stílusukkal és ékes brit akcentusukkal sokkolják a bigottságukba belefáradt szigetországiakat.  A Geordie Shore az a sorozat, ami ismét feltette Angliát a partitérképre. Ismerkedjünk hát meg a Newcastle izomcsávókkal és vadul doromboló plázacicáikkal, hisz a ház lakói között új arcok is vannak!

  Geordie Shore 01

  Minden történetbe kell egy szerelmespár, akikért izgulhatunk! Az MTV műsorában Gary Beadle az, akire leginkább ráhúzható a főszereplő feszes bőrgúnyája, hisz hősünk a ház csődöre, aki szerint nem az alkoholmérgezés, hanem a monogámia a férfiember legnagyobb ellensége. A Gazként becézett srác szerint carpe diem, mert addig igyon, szolizzon és gyúrjon az ember, amíg bírja. Ez a vérbeli geordie szentháromsága! Amellett, hogy legszívesebben valóságshow-sztárokkal lóg, Gaz szerint fő a természetesség! De akkor mégis mit akart Charlotte-tól?

  Geordie Shore Charlotte

  És ki az a Charlotte? A nagymellű lányka büszke arra, hogy kivágták az egyetemről, hisz ő a tipikus példája annak, hogy a legjobb csajoknak bizony pénzt se kell vinniük a buliba ahhoz, hogy leigyák magukat. Szolis bőre és húszcentis magassarkúi tipikus plázacicává teszik hősnőnket, aki nem az a szégyellős fajta, minden másnap este a bárpultra pakolja mindenét, csak hogy bevágódjon a pultosnál. Ugyanakkor nem túl nagy környezetvédő, hisz utálja a répát. Pontosabban Gaz répáját. Bizony, ők ketten minden konfliktus és pohártörés forrásai, akik miatt Shakespeare tutira újraírná a Rómeó és Júliát.

  Azt mondják, az a legszörnyűbb, ha rájössz, hogy a mesében nem te vagy a főszereplő. A házból ki-bejárkáló vörös rémség, Holly leginkább ex-pasijával és saját rossz természetével szeret birkózni, míg az önimádó James, akit sokszor összekevernek pajtásával, a majdnem focista Jayjel leginkább topless-mániájával és azzal tűnik ki, hogy egy-egy izomzúzó parti előtt órákat képes a tükör előtt pózolni. A frissen érkező, finnyás Rebecca és a vulkánként fortyogó, önmagát a fiatalok idoljának képzelő Vicky azonban csupán egyesített erővel érhetnek fel Sophie-val, Newcastle szőke ciklonjával, aki szerint inkább kint, mint bent. Főleg, ha mellekről van szó!

  Menő csatornához laza arcok dukálnak, a botránysorozat folytatásában pedig lesz minden: távozó hisztérikák, még több buli, még nagyobb bunyók, mint eddig. Aki lemarad, az kimarad!

  Geordie Shore 02

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here