Főoldal Érdekességek Sajtóközlemény Sajtóközlemény: Érkezik a Dallas második évada

Sajtóközlemény: Érkezik a Dallas második évada

0
Oszd meg!

Tavaly augusztusban óriási várakozás előzte meg a magyarországi premiert, az első két évadnyitó epizód a 18-49 korosztály körében a legnézettebb két műsor volt szerda este (az első rész 28,5%-os, a második 33,6%-os közönségarányt ért el), de a teljes évadra is átlagosan 830 ezer ember volt kíváncsi a teljes lakosságból(célcsoport: 18-49, 4+, forrás: Nielsen Médiakutató Kft.).

Dallas-cast-season-2

Az USA-ban 2011 nyarán debütált a Dallas első évada, amelyben a régi nagy öregek; Larry Hagman (Jockey), Patrick Duffy (Bobby) és Linda Gray (Samantha) mellett fiatal színészek, az új generáció vitték tovább a kilencvenes években abbahagyott történetet.

A gyerekek időközben felnőttek, de a Ewing név továbbra is egyet jelent az olajjal és a harccal a hatalomért. Christopher és John Ross, ahogyan Bobby és Jockey, ők is nagyon különbözően képzelik el az olajvállalat vezetését.

A Dallas 2. évadában búcsúzunk el végleg a Jockey Ewingot évtizedeken át megformáló Larry Hagmantől is, aki halála miatt már nem tudta befejezni a sorozat forgatását.

Április 12-től minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTLII a Dallas második évadát.

Dallas-02

1156 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here