Retró – Régi Big Brother főcím

9

A minap találtam egy angol nyelvű összeállítást a Big Brother első évadával kapcsolatban, amit tök jó volt nosztalgikus stílusban visszanézni. Vélhetően ez a videó arra a célra készült, hogy bemutassa, milyen népszerű volt Magyarországon a reality első évada. Azoknak, akik nézték és szerették a Big Brother első évadát szerintem érdemes végigpörgetni ezt a videót, ha másért nem is, hát nosztalgia gyanánt.

De ha már szóba került, kezeket fel, ki követte anno lelkesen a Big Brothert? Alásan jelentem, Zsanett-fan voltam :) …. Amúgy, röhejes mennyire megváltoztatják az évek az embert, ma már biztos nem tudnék végignézni egy ilyen műsort, de tíz éve még odavoltam érte. Hát igen, elmúlt az újdonság varázsa.

1884 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok
Share.9 hozzászólás

 1. Én is őt szerettem, pedig akkora bitch volt : DDDDD ma már a hajam kitépném ha végig kéne ezt nézni : D

 2. Nem semmi.. ahogy nézem, mindenki idősebbnek nézett ki, mint a valódi kora.. ma egy 21 éves valahogy máshogy néz ki, mint pl Évi ebbe.. Szabi, Bálint még oké, ők amúgy is olyan kis kölykök voltak.. (talán még Zsanett is) de a többiek.. ennyit változott volna a világ, a stílus, az öltözködés a smink?

  • Tíz év alatt mindig rengeteget tud változni a divat :) Ebben az esetben pedig inkább Évi … öhm … kiéltségét jelzi a kora szerintem. Plusz, vannak olyan lányok & fiúk, akik idősebbnek tűnnek a koruknál, ez nem változott tíz év alatt sem, és vélhetően a jövőben sem fog :)

 3. Én néztem. Érdekes események és párok voltak ott volt Zsanett és Szabi szappanoperába illő szerelme és ott volt az egymástól teljesen különböző Angéla és Bálint kapcsolata és Évi és Renátó szenvedélyes kapcsolata. Pongó megpróbálkozott a zenei karrierrel is mivel a tv2 nem adtak ki a lemezét ezért elment az Rtlklubhoz aki kiadta a lemezét. Angélaról az utolsó hír az volt hogy gyereket vár. Andinak is lett gyereke. Sajnos Évi évek óta küzd súlyos mentális problémákkal és a két gyerekét más neveli.

 4. Imádtam !!! :)
  Igazi show volt, mégsem éreztem, hogy túl van lihegve. Persze nem akarom azt állítani, hogy milyen hatalmas érték volt, de érdekes volt: jók voltak a feladatok, érdekesek és különbözőek a karakterek, és volt bennük kreativitás.

  És igen, hatalmas kedvencem volt Popey, aki baromi jó csávó volt, és nagyon klassz Taj Mahalt kreált (persze a többiek segítségével) :)

  Én sajnálom amúgy, hogy a reality televíziózásból kiveszett az élet és a kreativitás, az érdekességek helyett sokkal inkább a botrányok lettek a műfaj meghatározói. Mert bevallom, engem érdekelt egy időben a mögötte lévő pszichológia, úgy értem, mit tesz a bezártság az emberekkel.

  • Na igen, tényleg Popey volt a leghelyesebb :) Én is sajnálom, hogy már tényleg csak a botrányok tartották el a reality műsorokat, pedig engem is érdekelt a bezártság miatti dolgok lelki vetülete, de ezt nem is nagyon mutatták be csak az első ilyen műsorokban.

   Azért azt zárójelesen megjegyezném, hogy a BB 1 se lett volna olyan népszerű, ha Évi és Renátó nem fekszenek le egymással :D

   • Ettől még én nem azért kedveltem. :)
    Sőt, nem is a Szabi-Zsani se-veled-se-nélküled kavar miatt, és nem is a fiatal Bálint+idősebb Angi közötti furcsa kapcsolat miatt.
    Szóval tudom, hogy már abban az évadban is működött a bulvár, de még nem annyira, mint most. Vagy akkor még nem voltunk vele annyira telítődve. De én tartom, hogy kreatívabb is volt a dolog, jobban át volt gondolva, elő volt készítve.
    Amúgy igen, pszichológia alatt én is arra voltam kíváncsi, amit Te is írsz.

    Évi győzelmének nem örülök csak, meg annak, ahová az a lány/nő fajult azóta :/

 5. Azért több szemlélet is eléggé megváltozott a valóságshow-ban,a BB1-ben asszem a Szabi 3 hónap után kézimunkázott egyszer a paplan alatt-másnap tele volt a bulvár hogy fúj,mennyire lealacsonyította magát mert nem bírta ki(egy tejesen egészséges,fiatal férfi,akinek előtte is volt szexuális élete) stb.manapság meg már a fiú szereplők előre bejelentik hogy naponta 1x-2x,v. kétnaponta kimennek a wc-re és ne zavarják őket,az Összeesküvőkben meg a zuhany alatt oldották meg pár hét után a kameráktól nem zavartatva…
  A bulvár már meg sem említi,ha meg mégis akkor szinte semmi hasonló reakció az olvasóktól mint 10 éve…
  Az Évi és Renató 3.5 hónap alatt 3X szexeltek és már k****-nak nevezték,a Jerzy-Gigi,Cristofel-Veronika 1 hét alatt többször csinálták és szinte csak egy gyenge poénnak számított ,pár nap alatt uncsi lett.

Leave A Reply