Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Top10 Hazai Celeb-Botrány: Barátok Közt Könyv

Top10 Hazai Celeb-Botrány: Barátok Közt Könyv

2
Oszd meg!

elensegekIgazából ezt nem tudom mennyire nevezhetnénk botránynak, mert Kalamár Tamás, a Barátok közt producere mindent elkövetett azért, hogy ne lehessen az – és láss csodát, nem kavart akkora pont, mint amekkorát kavarhatott volna. Annak idején a Barátok Közt két legnépszerűbb szereplője volt a Hoffer Eszter és bátyja, a magyar sorozatok világának első nyíltan meleg karaktere, Hoffer Misi. A nagy népszerűség ellenére a két színész kapcsolata megromlott a producerrel, így kirúgták őket a sorozatból. Ezután döntött úgy Konta Barbara és Halász Gábor, hogy megírják a leleplező könyvet a produkcióról, a hatalmi harcokról és a szexuális zaklatásokról is, azaz mindenről, ami a Barátok Közt kulisszái mögött folyik.

A könyvet pár éve megvásároltam, ötszáz forintot megért, amikor pedig elolvastam, nem is nagyon akartam elhinni, hogy mindaz igaz. Ha csak a fele is igaz, amit a könyv állít, akkor a Barátok Közt minden, csak nem egy jó munkahely. Számos botrányos dolgot említenek, és durva pofátlanságokat. Most csak pár példát említenék, mint amikor forgatási engedély nélkül, a téli hidegben miniszoknyában küldték ki Konta Barbarát a forgatásokra, vagy nem fizettek neki pénzt a fotósorozatokért, amiket a magazinokban láthattak az emberek. Az egésznek az origójában leginkább Kalamár Tamás állt, akit úgy mutatott be a könyv, mint egy nagyhatalmú producert, akinek a lételeme a sikerben való sütkérezés, a partikra járás és a sztárrá válás, és ezért mindent el is követ. Barbara például azt nyilatkozta, Kalamár a forgatások után mindig magával cipelt egy színész-lányt, akivel belóghatott egy-egy partira…

A legdurvábbnak azonban Halász Gábor állításait találtam: Misi alakítója azt írta, hogy Kalamár Tamás szexuálisan zaklatta őt. Halász szerint a producer teljesen belé volt habarodva, és mindent megtett azért, hogy magához édesgesse őt. Amikor rájött, ez nem fog működni, hát kirúgta az egész Hoffer családot. Szóval ez a könyv igencsak botrányos, tele van olyan érdekes sztorikkal, amiket érdemes elolvasnia annak, akiket érdekelnek a kulisszatitkok. Azt egy percig se hiszem, hogy minden állításuk igaz lenne, ami elhangzik a könyvben, de mondom, ha csak a fele is az … hát akkor tényleg nem lehetett nekik sem egyszerű. Máig csodálkozom, meddig elér az RTL keze, hiszen ebből a könyvből nem lett botránykönyv, pedig igazán nagyot robbanhatott volna. Talán ha most írna hasonlót a Barátok Közt valamelyik színésze a produkcióról, az felrobbanhatna?

5215 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

2 Hozzászólások

  1. Ha ennyire gáz volna a producer, nem hallanánk róla a többiektől is? Azért elég sokan megfordultam a Barátok közben… De ha meg ezek igazak, akkor nem értem a többiek miért nem tálalnak ki.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here