Főoldal Hírek Lovestruck: The Musical – Az ABC Family zenében utazik

Lovestruck: The Musical – Az ABC Family zenében utazik

9
Oszd meg!

Musicalban bízik az ABC Family, ami nem is meglepő, hiszen az eredeti tévéfilmjeik az utóbbi időkben nem mozgattak meg sok embert. Az új projekt címe “Lovestruck: The Musical“, aminek a főszerepében Drew Seely és Chelsea Kane lesz, akik szegről-végről mindketten Disney-sztárként kezdték az ipart, így az énekhanggal sincs probléma.

DREW SEELEY, CHELSEA KANE

A musical történetének hősnője Harper (Jane Seymour), az egyik legjobb táncos, akit a Broadway valaha is látott, de a rivaldafényt elcseréli a gyereknevelésre, lánya, Mirabella (Sara Paxton) kedvéért. Amikor a lány beleszeret egy külföldi playboyba, Marcoba (Alexander Dipersia) akkor Harper úgy dönt, meg akadályozza a lánya közelgő esküvőjét, mert nem akarja, hogy ő is feladja a karrierjét egy férfi miatt. Harper Olaszországba utazik ezért, és iszik egy furcsa palackból, aminek köszönhetően harminc évvel fiatalabb lesz – így kerül a képbe Chelsea Kane. Harper férje is megissza az itókát, és Ryan (Drew Seeley) is harminc évvel fiatalabbá változik. A szülők pedig abban reménykednek, hogy megakadályozhatják lányuk esküvőjét.

SARA PAXTON, ALEXANDER JOHN

Ahogy látni, sajnos a sztori nem a legerősebb, de a színészek talán adhatnak némi okot a reménykedésre, hátha láthatunk valami jót is. A Lovestruck: The Musical premierje 2013 április 21-én lesz majd az Egyesült Államokban, és olyan híres előadók dalai hangzanak majd el benne a szereplők interpetálásában, mint Lady Gaga, Madonna és Whitney Houston. A napokban megjelent egy poszter, illetve egy rövidke, tizenegy másodperces trailer, azokat is érdemes megnézni, hátha az jobban felkelti az általános érdeklődést.

Lovestruck the musical poster

9 Hozzászólások

  1. Mind2 színészt szeretem. Szerintem úgy izgalmasabb lett volna ha a fiatallá változott mama szeret bele a drew -ba na de mind1 biztos megfogom nézni :)

  2. A színészek miatt tuti megnézem..:)
    Amúgy tudom hogy nem ide tartozik, de láttam hogy egyszer írtál a The first time című filmről és pont egyik nap találtam meg jó minőségben magyar felirattal. :) Szóval már fent van a neten.. csak gondoltam szólok ha véletlen nem tudnád. :)

  3. Sziasztok!!!es azt lehet tudni hogy mikortol lesz magyarul is ez a film??mar a Lovestruck: The Musical???!!!szeretem a szineszeket benne es sajnos nem igazan van filmjuk….szoval ha valaki tud valamit az legyszi irjon!!!! koszonom!!!

  4. Az a baj,hogy csak angolul lehet megnézni,vagyis én csak úgy találtam meg. Nem tudná valaki megmondani hol lehet magyar felirattal?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here