Főoldal Érdekességek Bulvár Cory Monteith: Ismét rehabon a Glee sztárja

Cory Monteith: Ismét rehabon a Glee sztárja

4
Oszd meg!

Bíztam benne, hogy csak áprilisi tréfa, de sajnos igaz. Cory Monteith, a Glee Finnje ismét elvonóra vonult, méghozzá önszántából. Monteith régen beismerte, tizenkilenc évesen komoly drogproblémákkal küzdött, amit végül legyőzött, de úgy tűnik ismét visszaesett. A harminc éves színész tehát bejelentette, hogy önként választja az elvonót, a sajtósa pedig egy rövid közleményt tett közzé: “Cory kéri az emberek tiszteletét és a magánélete védelmét annak érdekében, hogy megtehesse ezeket a lépéseket.” A rehab miatt Cory kimarad majd a Glee negyedik évadának az utolsó két részéből.

glee-cory monteith

A szereplőtársai azonban kiálltak a bajos színész mellett. Szerelme, Lea Michele eképpen nyilatkozott: “Szeretem és támogatom Cory-t és mindenben mellette állok. Hálás vagyok, és büszke rá, amiért meghozta ezen döntését.” A Glee szereplői közül többen a Twitteren írtak Monteithnek. Kevin McHale: “Szeretlek @CoryMonteith, és nagyon büszke vagyok rád“. Harry Shum, Jr.: “Támogatom@CoryMonteith-et, amiért meghozta ezt a bátor döntést. A legjobbakat, barátom. Büszke vagyok rád.” Jenna Ushkowitz: “Nagyon sok szeretet és fény küldük neked, @CoryMonteith. Szeretünk“. Amber Riley: “Támogatlak nagytesó, szeresd az életed. Olyan büszke vagyok rád, @CoryMonteith.” A sorozat kreátora, Ryan Murphy is írt neki: “Olyan büszke vagyok Cory Monteith-re, száz százalékosan támogatom és szeretem őt“.

Igazából kedves gesztus ez, hogy mindenki szereti és támogatja Coryt, és olyan fene-mód büszkék rá, csak ugye megszólalt bennem a kisördög, hogy lehetnek büszkék, amikor Monteith drogfüggőség miatt van megint rehabon. Nem pénisz kiesebbítő műtétre ment, hanem elvonóra. Ha valamire büszkének lehet lenni, akkor az, hogy önmagától vonult be, a többiek pedig vélhetően erre gondoltak. Akárhogy is, gyógyulj meg Cory, de én nem vagyok büszke rád.

4 Hozzászólások

  1. Senki nem mondta h Cory ujra drogozna. Egyes forrasok szerint azelott fordult segitsegert MIELOTT ujra gyogyszerfuggoseg kezdodott volna nala. Cory egy felnott 30 eves roppant intelligens ferfi, ne gondolja mar senki azt hogy lazan kokozgatott az elmult idoszakban mikozben Lea-val egyutt laknak, aki az egeszseg mintakepe. Pontosan nem tudni mi tortent de az biztos hogy a leheto legesleghamarabb fordult segitsegert, es ez tisztelendo, ezert buszkek lehetunk ra, en az vagyok!! Van multja a fuggoseggel es sztem epp ezert nagyon komolyan veszi es nem akarta h 1%-nyi esely legyen arra hogy ujra odajut ahova tini koraban.
    #WeSupportCory <3

    • Volt olyan oldal, ami drogot írt, és valóban volt olyan, ami nem. És persze, abban is van ráció amit te írsz, és abban bízom neked van igazad, ennek ellenére szerintem a drog/gyógyszerüggőség és a büszkeség annyira távol van egymástól min Őrhalom és Tokio.

  2. Egyetértek Tibivel nem kell rá büszkének lenni. Rengeteg sztárt szétszedett már a sajtó az elvonóik miatt, reméljük vele nem lesz így, de ettől még nem kell belőle mártírt csinálni.

  3. Hát én totál azthittem április 1-ei tréfa..eléggé ledöbbentem lehet azért nem néztem volna ki belőle mert Finnként kb olyan mint egy nagyra nőtt ovodás.. abban egyetértek hogy az azért érett viselkedés hoyg beismeri problémáját és önként vonul be mert sok hollywood-i sztárocska az istenért se ismerné be és vagy menne be önként elvonóra..jó nekik az ahogy van nem is probálnak változtatni rajta.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here