Cory Monteith: Ismét rehabon a Glee sztárja

  4
  Oszd meg!

  Bíztam benne, hogy csak áprilisi tréfa, de sajnos igaz. Cory Monteith, a Glee Finnje ismét elvonóra vonult, méghozzá önszántából. Monteith régen beismerte, tizenkilenc évesen komoly drogproblémákkal küzdött, amit végül legyőzött, de úgy tűnik ismét visszaesett. A harminc éves színész tehát bejelentette, hogy önként választja az elvonót, a sajtósa pedig egy rövid közleményt tett közzé: “Cory kéri az emberek tiszteletét és a magánélete védelmét annak érdekében, hogy megtehesse ezeket a lépéseket.” A rehab miatt Cory kimarad majd a Glee negyedik évadának az utolsó két részéből.

  glee-cory monteith

  A szereplőtársai azonban kiálltak a bajos színész mellett. Szerelme, Lea Michele eképpen nyilatkozott: “Szeretem és támogatom Cory-t és mindenben mellette állok. Hálás vagyok, és büszke rá, amiért meghozta ezen döntését.” A Glee szereplői közül többen a Twitteren írtak Monteithnek. Kevin McHale: “Szeretlek @CoryMonteith, és nagyon büszke vagyok rád“. Harry Shum, Jr.: “Támogatom@CoryMonteith-et, amiért meghozta ezt a bátor döntést. A legjobbakat, barátom. Büszke vagyok rád.” Jenna Ushkowitz: “Nagyon sok szeretet és fény küldük neked, @CoryMonteith. Szeretünk“. Amber Riley: “Támogatlak nagytesó, szeresd az életed. Olyan büszke vagyok rád, @CoryMonteith.” A sorozat kreátora, Ryan Murphy is írt neki: “Olyan büszke vagyok Cory Monteith-re, száz százalékosan támogatom és szeretem őt“.

  Igazából kedves gesztus ez, hogy mindenki szereti és támogatja Coryt, és olyan fene-mód büszkék rá, csak ugye megszólalt bennem a kisördög, hogy lehetnek büszkék, amikor Monteith drogfüggőség miatt van megint rehabon. Nem pénisz kiesebbítő műtétre ment, hanem elvonóra. Ha valamire büszkének lehet lenni, akkor az, hogy önmagától vonult be, a többiek pedig vélhetően erre gondoltak. Akárhogy is, gyógyulj meg Cory, de én nem vagyok büszke rád.

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here