Főoldal Hírek Hargitai Bea egy kolumbiai telenovella főszerepében – Update: Na, ki lett Április...

Hargitai Bea egy kolumbiai telenovella főszerepében – Update: Na, ki lett Április bolondja?

11
Oszd meg!

Hargitai-Bea-kolumbiaAnnak idején nagy port kavart Kolumbiában is a Senorita Szöszi című reality-valóságshow keverék, és többek között a kolumbiai nagykövet is kifejezte a nemtetszését. Szerinte az országát a Hargitai Bea főszereplésével készült műsor rossz színben tünteti fel. A kolumbiai népet egyre jobban felkorbácsolta Senorita Szöszi, különösen azután, hogy tavaly egy nyilvános tévéinterjúban a Bea szerelmét alakító Alejandro Martinez is pocskondiázta a műsort. Ezek után már nem volt megállás, a nép kíváncsi lett, a realityt, pedig az RCN televízió képernyőre is tűzte 2012 októberében. Annak ellenére, hogy a reggeli idősávban futott, nagy népszerűségre tett szert, ezért főműsoridőben ismételték meg újra. Kolumbia beleszeretett Senorita Blondie-ba – odakint így nevezték át Beát, – ráadásul a kolumbiai Playboy is címlapján hozta le Hargitai Beát, így az egész ország Senorita Blondie lázban ég.

Az elismert kolumbiai tévés író, Fernando Gaitan kezébe kerültek a Házinyuszi című film telenovella-béli feldolgozásának a jogai, az RCN tévétársaság pedig úgy döntött, Senorita Blondie-nak kellene kapnia a főszerepet: “Bea maga az eleven tűz, és mivel ő egy igazi Playboy Nyuszi, ő a megfelelő ember Blondie szerepére” – nyilatkozta a csatorna elnöke. A CasaBunny c. telenovella története egy olyan kivénhedt Playboy Nyusziról szól majd, aki egész életében kereste önmagát és a szüleit is, akik gyerekkorában elhagyták őt. Miután kijön a Hefner villából, a féltve őrzött medáljában talál egy levelet a szüleitől, ezért úgy dönt, Kolumbiába utazik, hogy megtalálja őket. Ott azonban nem várt bonyodalmakba ütközik, és a szerelem is rátalál.

hargitai bea senorita blondie

Az ügy kapcsán megkeresték Hargitai Beát is, aki egyelőre titokzatos válaszolt az újságírók kérdésére: “Még zajlanak a tárgyalások, nem árulhatok el semmi bizalmasat” – mondta Bea, aztán kacsintott egy hatalmasat. A kolumbiai sajtó pedig már most ettől hangos, olyannyira, hogy Hargitai Bea hamarosan az országba repül, épp ezért kellett olyan hamar felvenni a Hal a tortánt, ahová szerződés kötötte a mi Senorita Szöszinket.

Nos, egyelőre ezek azok, amiket biztosra tudhatunk. Én személy szerint örülök Hargitai Bea sikerének, és úgy gondolom, a CasaBunny főszerepét neki találták ki. A nyelvi akadályokat pedig könnyű lesz leküzdeni, hiszen a sorozat írói elmondták, a hősnő fokozatosan tanul majd meg spanyolul. Ha pedig a CasaBunny ugyanolyan jó lesz, mint amilyen a Senorita Szöszi volt, akkor már megérte az egész. Titeket érdekel egyébként a projekt? Szívesen megnéznétek Magyarországon is?

Hargitai Bea CasaBunny

UPDATE: Természetesen a hír NEM igaz, csak egy áprilisi tréfa volt. Látom volt, aki bedőlt, jött pár e-mail is, ami a forrásokat kérte :) Éljen :)

11 Hozzászólások

  1. Ez is kamu műsor volt, mégis sokan bevették, hogy együtt van azzal a Martinez-zel. Szánalom még a reality műfajra nézve is, egy részt se tudtam végignézni belőle. Ha jól rémlik még az anyja is ott pattogott benne. Nem Kolumbiát, hanem Magyarországot hozta és hozza szégyenbe…akkor is ha valóban ostoba és akkor is, ha csak szimulál a kamerák előtt. Erősen kétlem, hogy ebből a szerepből lesz valami, nagyon leélt már ez a nyuszi, vágóba vele. :D Maga a történet nagyon tré, micsoda elcsépelt nyál ez, hogy épp jön ki a Playboy villából? :D Ott maximum 30 éves korukig etetik a nyuszikat, aztán pápá. Bea már rég nem 25. Mindenesetre, ha megy is és össze is jön ez a projekt ( :D) könyörgöm azt ne említse, hogy magyar, mert eleget égtünk .

  2. Jó kis áprilisi tréfa, csak aztán nehogy ez is valósággá váljon, mint a régebbi, a Pasión de Gavilanes premierje. :D (Mert még ha nem is főműsoridőben, meg kereskedekni csatornán, de adásba került. :D)

  3. Ez csak egy áprilisi tréfa volt, látom a legtöbben nem dőltetek be neki – jövőre majd ügyesebb leszek :-)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here