Főoldal Érdekességek Bulvár Szabó Dávid … a melegek kedvence (?)

Szabó Dávid … a melegek kedvence (?)

15
Oszd meg!

Érdekes cikkel állt elő a Blikk, akik szerint az X-Faktorban feltűnt Szabó Dávid nem más, mint a meleg közönség legnagyobb kedvence. Most mit mondjak, érdekes a felvetés. Egészen addig, amíg Dávid meg nem szólal, vagy dalra nem fakad, úgy érzem akár igaz is lehet, no de azután, hogy énekelt … ugyan már. Akkor sokkal inkább Vastag Csaba, aki nemcsak jóképű hanem énekelni is tud. A tegnapi Szombat Esti Láz egyébként horrorba csapott át, lévén Szabó Dávid énekelte a dalok java részét, csodálkozom, hogy tudtak rá mozogni egyáltalán a celebek.

Szabo David Dave Mess meleg

A Blikk egyébként azért gondolja, hogy Szabó lenne a melegek kedvence, mert az “énekes” extravagáns stílusváltozáson esett túl, sőt, már Dave Mess a neve. Megpróbál a drága nemzetközi karriert befutni, ehhez pedig elvileg segítséget is kap, Németországból érkezett egy promóter, aki elvileg szeretne neki külföldi fellépéseket szervezni. Elkészült egyébként az énekes új dala is, ami a Feel The Fire (Érezd a tüzet) címet viseli. Szeretek esélyt adni minden újdonságnak, ezért belehallgattam ebbe is, de húsz másodperctől tovább nem jutottam, de hátha nektek jobban tetszik majd, mint nekem. Íme:

15 Hozzászólások

 1. Én Szabó Dávid rajongó vagyok és nem hinném hogy az ilyen pletykák igazak lennének. Ha jól tudom akkor van barátnője is Viva Star az a lány aki külföldön megnyert valami műsort. Nekem a szám is tetszik meg a Szombat esti lázba is jól énekelt.

  • Ezt a dolgot direkt nem hoztam szóba, mármint a pletykákat arról, hogy meleg lenne. Ha állást kellene foglalnom, kizártnak tartom azt, hogy heteró lenne, de érthető, ha nem akar színt vallani, az körülbelül a karrierje bukása lenne.

 2. Én lány vagyok, ez a srác nem az esetem. Viszont van pár meleg barátom, akik járnak nagyobb meleg közösségbe is és ott ez a srác bejön sokaknak. Arcra sokkal vonzóbb, mint a Vastag Csaba a krumpli orrával. Vastagot amúgy sem csípem, igazi primadonna, úgy nyal a ker. tévének, hogy az már nekem fáj. Visszatérve Dávidhoz,a szám nem rossz, megtalálja a közönségét. Napi rendszerességgel nem hallgatnám, de nem bántja a fülemet. :) Nekem tetszett, ahogy szombaton énekelt a SZEL-ban, főleg a Justin Timberlake számot sikerült nagyon jól előadnia.

  • A Justin számot végig hamisan énekelte, nagyon bántotta a fülem! Nekem Csaba az X-faktor elején bejött, de azóta már nem.

 3. Dávid sokoldalú, tehetséges énekes! Fantasztikus a Dave Mess néven jegyzett száma is. Szombat este (is) nagyon jól énekelt. Egyébként neked ez a pocskondiázást örömet okoz?

  • Érdekes a kérdésed, el is gondolkodtam rajta, de arra jutottam végül, hogy a saját ismerőseimről, vagy bármilyen más emberről, aki nem a médiában dolgozik, arról biztos nem írnék hasonló stílusban. Dávid viszont produktumot tesz le az asztalra, és valamilyen szinten önmaga is a műsorának a része, és ha nekem az nem tetszik, akkor jogosan írom azt le. Én legalábbis úgy érzem.

   De látod, sok rajongója van még Dave-nek, és idővel még több lesz, tehát én ebben a helyzetben abszolút nem vagyok tényező, csupán egy blogger, aki leírja a véleményét azokról a termékekről, amiket “le akarnak nyomni a torkán”.

   • Természetesen jogod van, ezt nem is vontam kétségbe. Amit nem tudok (és nem is akarok) megérteni és elfogadni,az az internet álarca mögé “bújás” adta “bátorság”, a disztingválás teljes hiánya és az a beállítódás, hogy fél (mit fél, negyed, vagy morzsa) információk, első benyomások, “újságírói” firkálmányok alapján teljes magabiztossággal meg és elitélnek embereket, és – mint ebben az esetben – komoly teljesítményeket. Láttad Szabó Dávidot a közel tíz éves pályafutásának kb. 25 szerepéből valamiben, voltál hangversenyein? Az írásod felér egy becsületsértéssel. Hogy jössz te ehhez? Tudom, hogy (sajnos) nem te vagy az egyetlen, ez az általános, de most a te írásodról van szó. És tudod, a stílus az ember …(többek között)

    • De gondolj bele, most Szabó egy szélesebb réteget akar megfogni magának, mint a színházba járó közösség, ezért is jelentkezett az X-Faktorba. Ha színészként akarna helyt állni, arra nem mondanék egy rossz szót sem, láttam például az egyik filmjét, amiben egy biszexuális prosti-félét játszott, ott egész jól hozta a figurát. Színészként biztos jobban ki tudja fejezni magát, mert ha erről van szó, akkor a profizmus az adott.

     Viszont, most énekesként próbál sikereket elérni, holott az X-Faktorban még Jimmy fia Krisztián is jobban énekelt nála – ez persze saját vélemény.

     Azt pedig te se várhatod el, hogy csak azok írjanak véleményt egy énekesi produkcióról, akik végignéztek 25 színházi előadást, elmentek egy koncertre és befizettek a vacsorára, ami alatt Dávid énekel.

     Most elsősorban azokat az embereket akarja megfogni, akik nem jutnak el színházba olyan gyakran, mint szeretnének, a neten keresgélnek valami jó zenét, aztán belekadnak … ebbe … és eldöntik, hogy tetszik nekik vagy nem. Nekem nem tetszett, ezt meg is írtam.

     Nagyon fölényesnek érzem a stílusod, tipikusan az a fajta, amikor az ember a világ fölé helyezi magát, mert ő annyira decens és jónevelt, hogy egy angol hercegnő elbújhatna mellette. Szerintem teljesen érthető az, ha egy bloggernek nem tetszik egy adott dal és az énekes hangja, akkor leírja azt.

     Zárójelesen megjegyzem azt is, hogy direkt csak a zeneiségéről és a hangjáról írtam a bejegyzésben, a meleg-pletykákat bele sem vittem a dologba, pedig a téma miatt adott lett volna az is.

     • Tehát: az, hogy nem tetszik és ezt meg is írod, számomra nem probléma. Most a második leveled után méginkább nem értem, hogy a nem tetszésedet miért ilyen kategórikus, kirekesztő módon tudod csak megjeleníteni. Én tényleg erre a jelenségre kérdeztem rá első hozzászólásomban: miért kell pocskondiázni? Milyen lelki beállítódottság, végletes elfogultság kell ahhoz, hogy JFK -t is fölé helyezd? Ne haragudj, de itt már olyan mértékű érték- és izlésrendbeli különbséget érzek,amivel nem tudok mit kezdeni. Mint ahogy a csúsztatásaiddal sem: nem az összes darab megnézését írtam, hanem” a 25 szerepből valamit”, a zenés vacsoraestet is úgy állítod be, mintha csak az lett volna, ahol hallani lehetett. Persze lehet, hogy Te csak erről hallottál, ill. olvastál a bulvárban. Ezen én nem voltam, de voltam nagyon sok színvonalas fellépésén, koncertjén. És igen, színházban is többször láttam, ezért is merek vállalkozni vélemény nyilvánításra. Ahogy a neten bögészők is, akik, ahogy írod kialakítják véleményüket. Ebben egyetértünk. Lesz akinek tetszik, lesz akinek nem. Én az előbbiek, valóban egyre népesebb táborát (ebben is egyetértünk) erősítem. Egyébként nem akartam sem fölényes, sem különösebben decens lenni, de ha annak találsz, sorry. A jóneveltséget büszkén vállalom!

     • Szerintem sose jutunk ezen dűlőre, de talán ez nem is baj. Mindenesetre a lelki beálítottságnak semmi köze nincs ahhoz, hogy Szabó Dávid olyan elnyűtt, gyenge és hamis hangon énekelte végig az X-Faktort, amitől az égnek állt a hajam. Szerintem Szabó Dávid a tehetsgékutatók történelmének leggyengébb hangú énekese – de ez persze csak saját vélemény. Ha ez neked eltorzulás, hát legyen.

      Szóval, dűlőre úgyse jutunk, te rajongó vagy, én sose leszek.

 4. Szerintem is fejezzük be. Talán sejted, hogy nem rajongő tinilányka vagyok, sajnos, vagy hál’Isten. Persze az életkornak a témához semmi köze, csak azért jegyzem meg, mert a “rajongóval” is degradálni akartad a véleményemet. Na, de nem ezzel köszönök el Tőled!
  Kívánok sok örömöt azoknak a zenéknek és énekeseknek a hallgatásában, akik tetszenek.
  Szia

  • Csak egy dolog: a rajongó az nem csak tinilányka lehet, sőt. Az pedig egyértelmű volt, hogy nem 15 éves vagy, erre az írásstílusodból könnyen lehet következtetni.

   Mindenesetre remélem nincs harag.

 5. ..a cikk iroja tajekozatlan es cinikus – ennyi. Szabo Davidnak ezentul is Szabo David a neve – csak ezt a stilust kulfoldon Dave Mess neven akarja bevezetni. Legalabbis O maga ezt mondta – de lehet, hogy rosszul tudja ;) Vastag Csabanal sokkal izgalmasabb srac.. egyeniseg aki nem masnak akar megfelelni – hanem kiprobalni magat tobb stilusban is. Nem vagyok egyik rajongoja sem – de ha valasztani kellene kozottuk – akar tehetseg akar mint ferfi tekinteteben gondolkodas nelkul Szabora tennem a voksom.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here