Főoldal Hírek Ma ér véget Magyarországon a Brothers & Sisters

Ma ér véget Magyarországon a Brothers & Sisters

2
Oszd meg!

Bő két évvel az amerikai finálé után Magyarországon is véget ér a Brothers and Sisters, hazai keresztségben a Testvérek című sorozat. Az utolsó részekben elvileg kaptunk egy részleges lezárást, valamilyen szinten pontot tettek a történet végére, még akkor is, ha a kasza az utolsó percig kétséges volt. Az ABC pedig minden bizonnyal már rég megbánta, hogy búcsút intett a Walker testvéreknek, hiszen 2011 óta a vasárnap este tíz órás sávban az összes sorozata megbukott.

Brothers and Sisters finale

Magyarországon a sorozatot a Viasat 3 mutatta be, de csak egy évadot vetített le belőle. A megváltást az Universal Channel hozta el, akik becsülettel végig adták a részeket. Ma este tehát dupla részes finálé, így aztán már minden adott ahhoz, hogy egy hatalmas nyári dara keretében a magamévá tegyem a sorozatot, mert annak idején csak az első évadot néztem végig. A véleményetekre egyébként kíváncsi vagyok, kinek hogy tetszett a Brothers and Sisters, és valóban jó volt-e a finálé, vagy maradt azért keserű utóíz?

2 Hozzászólások

  1. Szia!
    Ma találtam a weboldalad, igazából a blogolásról sorozatodat futottam át, és nagyjából egyet is értettem vele. (Ezt a blogot vezetem, mérsékelt sikerrel: http://www.lexen-jzti.blogspot.hu ). Végigpörgettem a sorozatokat, ha már itt voltam, főleg két dolgot keresve: az egyik a Murdoch nyomozó rejtélyei, ami egy érdekes kosztümös krimi, viszont nálunk annyira nem ismert, a másik pedig természetesen a Testvérek, saját megnevezésemben már csak Tesók :), hiszen a kedvenc sorozatom. Vagy a két kedvencem, nem is tudom. Azért is kattintottam ide, mert érdekelt volna a véleményed az 5. évadról. Én nem tévében néztem a sorozatot, nincs Universal Channelünk, a Viasat meg – úgy emlékszem – lehetetlen időpontban adta. Én nagyon sajnáltam, hogy véget ért a sorozat, de bizonyos szinten mégis örültem, mert csak így tudták a csúcson abbahagyni. Szerintem az 5. évadban átmentek szappan operásdiba, és ez már nagyon nem nekem való. De ettől még nem szeretem kevésbé, csak ott már valami nem jött össze nekik. A cikket már régebben írtad, és a kommenttemmel talán nem is járultam hozzá túlságosan a témához, de örülök, hogy írtál róla. :)

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here