Főoldal Kritika és Értékelés Tévéműsorok Szavazz – Kik legyenek a Nagy Duett győztesei?

Szavazz – Kik legyenek a Nagy Duett győztesei?

4
Oszd meg!

Vasárnap ér véget a SuperTv2 műsorán a Nagy Duett, az adás végén pedig győztest avat a produkció. A kritikámban szerintem minden lényegeset leírtam, és azóta is a műsor lelkes nézője vagyok, azzal a különbséggel, hogy csak az előadásokat nézem végig, meg néha a kisfilmeket, a többit pedig szimplán áttekerem. Azonban még így is szórakoztató a műsor, annak ellenére, hogy rettentően sok a hamis énekhang, sokszor még a profik is bénák, de legalább a hangulat az ezerrel beüt. Nagyon ritka az, ha valamelyik páros nagyon komolyan veszi a feladatát, itt inkább csak a szórakoztatás a cél, annak minden buktatójával együtt.

Nagy Duett - Cseke Katinka Kokeny Attila

A finálé hetére három páros maradt talpon. Cseke Katinka és Kökény Attila, akiknek neve a  Megasztárhoz is fűzhető. Attila lett az ötödik széria második helyezettje, Katinka pedig a harmadikban próbált szerencsét, ahol a legjobb ötven előadóig jutott el. Utólag felmerül bennem a kérdés, hogy a fenébe sikerült odáig elverekednie magát, hiszen rémségesen hamis, nagyon ritkán tudja eltalálnia a tiszta hangokat. Kettejük párosa számomra már a “túl sok” kategória, főleg Katinka miatt. Elhiszem én, hogy szórakoztatni akarnak, meg viccesek lenni, de az esetek többségében ennek pont az ellenkezőjét érik el, szóval remélem nem ők győznek.

Nagy Duett - Kiraly Linda Szabo Gyozo

Talpon maradt a Király Linda és a Szabó Győző páros is. Kettejüket leginkább a profizmus jellemzi, Linda énekhangjára nem lehet panasz. Minden adásban öröm hallani azokat a csodálatosan tiszta hangokat, amiket a nő játszi könnyedséggel énekel ki. Hasonló profizmusra meg csak Keresztes Ildikó és Radics Gigi képes. A páros produkciói közül az összes bejött, volt, amelyik szórakoztatott is, de alapvetően csak a profizmus maradt meg bennem kettejükkel kapcsolatban. Nem feltétlenül a lelkesedés, sem a szórakoztatni akarás, hanem a profizmus. Mondhatnám azt is, lélektelen. De ha ők győznének, nem lennék szomorú, mert megérdemelnék. A szívem azonban …

Nagy Duett Bango Margit Lakatos Mark

… Bangó Margité. Az a nő hihetetlen nagy meglepetés nekem a műsor alatt, a fene se hitte volna, hogy 62 évesen lehet még valaki ennyire felhőtlen és jópofa. Ezen felül meg, hát haláli, ahogy Bangó Margit mindent megoldott. Lenyomta a Mizut Belehalok-ot, énekelt népdalt, de a legjobban persze a hozzá közel álló cigány dalt nyomta el. Habár Lakatos Márk sose volt nekem szimpatikus, de a Nagy Duett alatt sikerült megismerni egy másik énjét, amivel talán már én is tudok szimpatizálni. Szóval, bármennyire is esetlenek ők ketten, hiába nem énekel úgy, Bangó Margit, mint Király Linda, a szívem mégis a Bangó-Lakatos párosé. Remélem ők nyerik majd meg a versenyt.

Nos, ez az én véleményem, de természetesen kíváncsi vagyok a tiétekre is, érkezzen az akár komment, akár szavazás formájában. Hajrá!

Melyik páros nyerje meg a "Nagy Duett" második évadát?

  • Bangó Margit & Lakatos Márk (45%, 33 Votes)
  • Király Linda & Szabó Győző (41%, 30 Votes)
  • Cseke Katinka & Kökény Atitla (14%, 11 Votes)

Total Voters: 74

Loading ... Loading ...
2065 <- Az összes oldalletöltés 1 <- A mai adatok

4 Hozzászólások

  1. A kritikáddal teljesen egyet értek, de a Mizut, azt Cseke Katinka és Kökény Attila énekelte. Bangó Margiték Majka Belehalok című dalát adták elő.

  2. Bangó Margit és Márk engem is nagyon meglepett, szerint ők a legjobbak. Bár szerintem Lindáék fognak nyerni, örülnék nekik is.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here