Főoldal Érdekességek Cikksorozatok Top10 Hazai Celeb-Botrány: Valóságos mutogatók

Top10 Hazai Celeb-Botrány: Valóságos mutogatók

4
Oszd meg!

Gondolkodtam ám azon, érdemes-e erről írni, hiszen ezekről javarészt hallottatok, de mi fedné le jobban a celeb fogalmát Magyarországon, mint a valóságshowkból ránk szabadított gyökerek? Tulajdonképpen nem is lehetne olyan valóságshowt mondani, ahonnét ne került volna elő egy pornós lány, egy meleg-pornós weboldalon tükörre ejakuláló szépfiú vagy egy online magát árusító hölgyemény. Tulajdonképpen ha másért nem is, de amiatt jó lesz az, ha az Éjjel-Nappal Budapest évekre bebetonozza magát a képernyőre, mert akkor nem szabadít az országra az RTL Klub több olyan szerencsétlent, akiknek a pucérkodásaival megtelhetnek a lapok.

VV Jerzy

Tulajdonképpen mindenki saját maga dönti el azt, hogy mihez kezd az életével. Ha valaki szeretne pornós lenni, vagy prostituált, hát rajta,  saját döntése. Csak aztán ne lepődjön meg, és persze ne háborodjon fel azon, ha mindez nyilvánosságot kap. Amit az utóbbi időben a legundorítóbbnak találtam, az VV Veronika esete, akiről kiderült negyedmillió forint vele egy óra “móka”, amit először aktívan tagadott, majd sírva próbálta tisztára mosni a nevét.  Az se volt túl szimpatikus, amikor VV Jerzy védte magát, hogy kellett neki a pénz, meg az anyjának akart belőle venni ajándékot.

Tulajdonképpen mindenki egye meg azt, amit főzött. Persze ez csak egy saját vélemény. Ami pedig a bulvár faktort illeti, elég mocskos dolog ám, amikor ezek a pucér képek előkerülnek. Még én is hajlamos vagyok rájuk keresni, elsősorban kíváncsiságból. Egy szó, mint száz, szerintem egy jövendőbeli vagy jelenlegi reality-celeb se lepődjön meg azon, ha a fotói, videói vagy a prostiságáról az infók előkerülnek. Mert elő fognak, csak idő kérdése. Tik-Tak.

prosti4

4 Hozzászólások

  1. Élőszőr majdnem mindenki tagadta ezt a vádat de ez kiderülhetett volna előbb is. Jerzy most olvastam nem rég hogy most is valami hasonlót csinál chippendél és baja is lehet belőle ha kiskorúaknak vetkőzik. Veronikán én is csodálkoztam hogy mért nem vallotta be a dolgot amikor már megtörtént könnyű magyarázkodni előbb kellett volna gondolkodnia más becsületesebb munka is van a világon. Veráról is kiderült ilyen dolog ő is csak hibának fogta fel, Szandika így ment be a villába és Gigiről is jelent meg kompromittáló videó . Kíváncsi lennék mi van Annamarival mert neki is volt ilyen ügye és én nem hiszem el hogy ez nem igaz bevallhatná végre. Biztos voltak még sokan akiknek volt hasonló storyjuk egy szériába kb 4-5 ilyet tesznek be fiút és lányt is. Az nem biztos nem indul újabb széria a Vv de ha indul akkor az Rtl2-ön fog menni.

  2. Igazából lehet nagyon liberális vagyok… de kinek ártanak azzal, hogy ezzel keresik a kenyerüket, vagy keresték?
    Azért ha kicsit elgondolkozunk a dolgon, manapság már nem ritka az, h a fiatalok skypeon mutogatják egymásnak magukat stb. nem azt mondom, hogy ez helyes, vagy jó, esetleg követendő, de tény, hogy van ilyen. Most akkor belőlük sem lehet már “normális, felelősségteljes felnőtt”? Azok a felvételek/képek is előkerülhetnek bármikor. Sajnos sokan még tisztában sincsenek azzal, hogy amióta a neten éljük a mindennapjainkat mindennek nyoma marad.

    • Ezzel nem ártanak senkinek, csak (talán) saját maguknak, de mindenki kezdjen az életével azt, amit akar. Engem az idegesít ezzel kapcsolatban, amikor ezerrel tagadnak, ahelyett, hogy bevallanák, igen, ezt csináltam, fogadd el. Mint amikor a Survivörös pasiról kiderült, h melegpornózott. Bevallotta, kész, a nevére se emlékszik senki.

  3. Igen, teljesen igazad van ebben. Nyilvánvaló dolgokat tagadnak le, ahelyett, hogy bevállalnák és elülne a balhé.

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here