Top10 Hazai Celeb-Botrány: Valóságos mutogatók

  4
  Oszd meg!

  Gondolkodtam ám azon, érdemes-e erről írni, hiszen ezekről javarészt hallottatok, de mi fedné le jobban a celeb fogalmát Magyarországon, mint a valóságshowkból ránk szabadított gyökerek? Tulajdonképpen nem is lehetne olyan valóságshowt mondani, ahonnét ne került volna elő egy pornós lány, egy meleg-pornós weboldalon tükörre ejakuláló szépfiú vagy egy online magát árusító hölgyemény. Tulajdonképpen ha másért nem is, de amiatt jó lesz az, ha az Éjjel-Nappal Budapest évekre bebetonozza magát a képernyőre, mert akkor nem szabadít az országra az RTL Klub több olyan szerencsétlent, akiknek a pucérkodásaival megtelhetnek a lapok.

  VV Jerzy

  Tulajdonképpen mindenki saját maga dönti el azt, hogy mihez kezd az életével. Ha valaki szeretne pornós lenni, vagy prostituált, hát rajta,  saját döntése. Csak aztán ne lepődjön meg, és persze ne háborodjon fel azon, ha mindez nyilvánosságot kap. Amit az utóbbi időben a legundorítóbbnak találtam, az VV Veronika esete, akiről kiderült negyedmillió forint vele egy óra “móka”, amit először aktívan tagadott, majd sírva próbálta tisztára mosni a nevét.  Az se volt túl szimpatikus, amikor VV Jerzy védte magát, hogy kellett neki a pénz, meg az anyjának akart belőle venni ajándékot.

  Tulajdonképpen mindenki egye meg azt, amit főzött. Persze ez csak egy saját vélemény. Ami pedig a bulvár faktort illeti, elég mocskos dolog ám, amikor ezek a pucér képek előkerülnek. Még én is hajlamos vagyok rájuk keresni, elsősorban kíváncsiságból. Egy szó, mint száz, szerintem egy jövendőbeli vagy jelenlegi reality-celeb se lepődjön meg azon, ha a fotói, videói vagy a prostiságáról az infók előkerülnek. Mert elő fognak, csak idő kérdése. Tik-Tak.

  prosti4

  SZÓLJ HOZZÁ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here