Főoldal Hírek Jövőre is folytatódhat a Cougar Town

Jövőre is folytatódhat a Cougar Town

4
Oszd meg!

Az ABC csatornán megbukott a Cougar Town, a harmadik évad kikerülvén a Modern Family által nyújtott felvezetéséből önállóan már nem tudott megélni. A TBS kábelcsatorna azonban lehetőséget látott a sorozatban, és anno berendelték a negyedik évadot, tizenöt epizóddal. A Cougar Town azóta kedd esténként két millió átlagos nézettséget produkál és 1.0. körüli demót, amivel a csatorna egyik legsikeresebb saját gyártású terméke lett, ráadásul különösen sikeres a 18-34 éves nők körében. Ezek után nem is meglepő, hogy a TBS berendelte a tizenhárom epizódos ötödik évadot, de a csatorna közleménye szerint hajlandóak kibővíteni a megrendelést, ha a helyzet úgy hozza. Utóbbi azért is valószínű, mert ezáltal 89 epizód biztos elkészül a sorozatból, és a szindikátusi sugárzásban 100 résszel jobban értékesíthető a show. Magyarországon a fem3 vetíti a sorozatot, Született Szinglik címmel, ők a harmadik évadot már leadták, és vélhetően idén nyáron jön majd a negyedik évad is a csatornára.

Cougar Town season4

4 Hozzászólások

  1. A szindikátusi sugárzás nem a TBS érdeke, mivel az ABC gyártja a sorozatot. Ettől függetlenül lehet, hogy majd jövőre, mikor szóba kerül a hatodik évad az ABC Studios nem fog nagyon emelni a díjon, mert nekik is jobban megéri, ha túllépik a 100 részt.

    • Mivel a TBS fizet az ABC (Studios)-nak az epizódok elkészítéséért, így eléggé egyértelmű az, ha eladják más csatornára azoknak a részeknek az ismétlését, amiket már ők finanszíroztak, akkor értelemszerűen a bevételből nekik is részesülniük kell.

      Az ABC (Studios) megkapja a zsét azokért a részekért amik még az ABC-n futottak, de a többi a TBS zsebét kell, hogy gazdagítsa. Így tulajdonképpen mindkettejüknek érdeke a 100 rész.

  2. Én úgy tudom, hogy a megrendelő csatorna nem részesül a másod-, harmadsugárzások díjából, csak akkor, ha valami nagyon speciális egyességet kötnek… de a pénz általában a gyártóé.

    • Nehezen tudom elképzelni azt, hogy ne kapjon a TBS semmit sem azon epizódok szindikátusi sugárzásából amiket ők finanszíroztak, ennek így semmi értelme. Persze, az elképzelhető, hogy az ABC (Studios) az összes részből kap bevételt, sőt, tuti, de a TBS-nek is kapnia kell, különben mi lenne a “buli” az egészben?

SZÓLJ HOZZÁ

Please enter your comment!
Please enter your name here